Besked til forældre og værger

Owlient kontrollerer det indhold og de beskeder, der bliver distribueret i spillet Howrse. Vores professionelle kundeservicemedarbejdere og frivillige moderatorer overvåger siderne for fællesskabet hele tiden. Vores tekniske filtre fjerner kun upassende indhold.

Det er forældres og værgers ansvar at holde øje med yngre børns aktiviteter når de surfer på internettet, især når de deltager i diskussionsforummer, så:

  • reducere risikoen for, at de bliver udsat for indhold, der er ulovligt eller stødende
  • undgå, at mindreårige spillere giver oplysninger ud, hvorved andre kan identificere dem, lokalisere dem eller kontakte dem direkte (navn, adresse, telefonnummer, email-adresse osv.).

Vi opfordrer dig og dit barn til at besøge hjemmesider, der forklarer de regler og risici, der er forbundet med internet og børn for at undgå uautoriserede betalinger (ved køb af “værdipas''), med en tilgængelig betalingsmetode.

Set i lyset af dette anbefaler Owlient endvidere, at forældre bruger software til forældrekontrol.

Desuden kan forældre opsige deres barns konto når som helst.

For at gøre det, skal du:

Vær venligst opmærksom på at dette er en handling der ikke kan gøres om.

Hvis du har problemer hermed, bedes du venligst sende os en henvendelse ved hjælp af kontaktformularen, med angivelse af jeres efternavn(e), fornavn(e), adresse, relation (forælder, formynder eller autoriseret repræsentant), så vel som de oplysninger der er nødvendige for at identificere dit barns konto.

emmaadvice