Opdrætterens håndbog

Adfærdsreglerne

For at sikre, at alle Howrse-spillere får en sikker, sjov og fair spiloplevelse, er det vigtigt, at du opmærksom på forbudt indhold og opførsel, samt de sanktioner, der kan udløses imod dig.

På Howrse er følgende indhold og opførsel ikke tilladt:

Upassende billeder og sprog

Billeder og sprog af seksuel, voldelig, racistisk, stødende eller truende natur, eller billeder, der opfordrer til vold og had. Deling af links til websites, der indeholder sådanne billeder eller sprog.

Bedrag

Ulovlig handel med værdipas, Equus, heste, genstande eller konti. Organiseringer af fupnumre, tillidsmisbrug, kontotyverier, opfordringer til deling af adgangskoder. Annullering af værdipaskøb, når de allerede er blevet brugt, og forsøg på bedrageri. Oprettelse af flere konti på samme version af spillet. Misbrug af et ethvert aspekt af Howrse ved at udnytte fejl og brist.

Opførsel på kommunikationskanaler

Brug af et andet sprog end spillets sprog eller brug af SMS-sprog. Udbredelse af alt, der er seksuelt, politisk eller nedsættende - eller som vil støde andre på nogen måde. Det samme gør sig gældende for promovering af indhold eller opfordring til illegal aktivitet. Indhold, der ville blive betragtet som spam, flooding", udenfor emnet, reklamer eller annonceringer (inklusive for hestesalg eller bedækninger). Trusler om at rapporter eller straffe nogen, eller forsøg på at udgive sig for moderatorer."

Brud på ophavsretsregler

Tyveri af kreationer, billeder eller illustrationer som ikke er til fri offentlig anvendelse.