Opdrætterens håndbog

Hestesalgene

Heste kan sælges og købes mellem spillere i bytte for equus eller værdipas.

Efter hvert salg, vil 10 % af slutbeløbet blive brugt til at fylde Sparegris.

Hvis du for eksempel sælger en hest for 5.000 equus, vil 4.500 equus blive overført til din konto, og 500 equus vil ryge i din sparegris.

Når sparegrisen er fuld, vil du kunne låse op for særlige midlertidige tilbud.

I det øjeblik du sætter din hest til salg, kan du ikke længere tage dig af den. Den sættes automatisk på pause og ældes ikke. Den vil igen ældes som normalt, når den er blevet købt. Bemærk, at hesten ikke ældes længere, så snart den er sat til salg, selv om sælgeren tog sig af den samme dag.

Du kan ikke købe en hest, du har solgt, tilbage i 10 dage efter salget.

Auktionerne

Når du sælger en hest på en auktion, kan du bestemme en startpris. Potentielle købere vil byde på denne pris. I de sidste 30 sekunder nulstilles til 30 sekunder, hver gang en spiller byder. Hesten bliver overført til den spiller, der gav det højeste bud ved salgets afslutning.

Under auktionen bliver pengene taget fra højestbydende, mens den spiller, der afgav det første bud, bliver tilbagebetalt. Hvis ingen har afgivet et tilbud efter 48 timer, vil hesten forblive hos sælgeren.

Auktionerne kan annulleres, hvis ingen har afgivet bud endnu.

Spillere med Pegasus-konto kan starte auktioner for værdipas.

Direkte salg

Direkte salg lader dig sælge dine heste hurtigere sammenlignet med auktioner. Du vælger direkte salgsprisen for din hest, og den kan købes når som helst.

Du kan annullere et direkte salg før dets afslutning, hvis ingen har købt din hest. Den pågældende hest vil automatisk vende tilbage til dit ridecenter 30 dage efter salgets begyndelse.

Du får adgang, når du gennemfører alle dine opdrættermissioner som lærling.

Reserverede salg

Det er også muligt at sælge til en bestemt opdrætter. Hvis du vælger denne valgmulighed, er det kun den spiller, som du har valgt, der kan købe din hest.

Du får adgang, når du gennemfører alle dine opdrættermissioner som lærling.

Den Sikre Havn

Dette er et fristed for heste. Her hygger hestene og ponyerne sig langt væk fra konkurrencernes stress og jag.Du kan sælge:

  • dine heste for 500 equus
  • dine enhjørninger og dine ikke-enhjørningeheste født af to enhjørninger for 2.000 equus

At sælge en hest til dette plejehjem er ikke det samme som at sælge en hest til en spiller. Når salget er gået igennem, kan du ikke købe din hest tilbage, og prisen ligger fast.