Opdrætterens håndbog

Dit avlmateriale

Stutterierne

Med stutterier kan du omgruppere de heste, der tilhører dig, hvem end deres opdrættere er.

Du får adgang, når du gennemfører alle dine opdrættermissioner som lærling.

Du kan registrere et ekstra stutteri ved 60 dages anciennitet og maksimalt registrere 5 stutterier i alt.

Ved at tilmelde dig en Pegasuskonto, kan du registrere op til 50 stutterier. Yderligere kan du omgruppere alle disse stutterier under 5 kategorier, hver med sin egen farve, så du lettere kan finde dem.

Avlsnavne

Ethvert stutteri kan blive kendt og opbygge et omdømme på baggrund af de heste, der avles der. Du kan registrere et avlsnavn, som føjes til navnene på de heste, du har avlet. Avlsnavnet kan ikke fjernes af fremtidige ejere af heste fra dit stutteri. Du kan ikke føje det til navnet på heste, som ikke blev født på dit stutteri.

Du får adgang, når du gennemfører alle dine opdrættermissioner som lærling.

Du kan oprette et ekstra avlsnavn ved 30 dages anciennitet. Du får også flere avlsnavne ved at abonnere på en pegasuskonto.

Du kan have flere avlsnavne og for eksempel bruge dem alt efter de racer, du har, eller for at skelne mellem forskellige afstamninger på et specifikt stutteri med fokus på den ene eller den anden race.

Racerne og den blå stjerne

Der findes mange forskellige racer på Howrse, både for heste og ponyer. Du kan adskille racerene heste fra dem med blandede racer via fanen Genetik på hestenes profil. Yderligere har racerene heste en blå stjerne på siderne for salg og bedækning.

Begrænsninger for avl

Når du passer dine heste kan du finde aldringspoint eller bonusser (pisk, tube med hovfedt, etc.) og du kan tjene Equus (f.eks. på missioner eller i konkurrencer). Dog deaktiveres disse fordele, hvis du vækker over 1.000 heste på en enkelt dag. De bliver genaktiveret dagen efter.