Opdrætterens håndbog

Din hests opstaldning

Når din hest er vænnet fra, kan du opstalde den i et ridecenter, så du kan lægge den til at sove.

For at gøre det skal du bruge linket øverst til højre på siden til at vælge et ridecenter. Du kan vælge et ridecenter ud fra dets pris eller anseelse. Du kan også lede efter en bestemt spillers ridecenter ved at indtaste spillerens brugernavn.

Når du har valgt et ridecenter, skal du vælge, hvor længe opholdet skal vare, og så blot bekræfte. Naturligvis behøver alle dine heste ikke at være opstaldet på det samme ridecenter. Du kan endda også skifte mellem ridecentrene så tit, du har lyst.

Du kan forlænge opstaldningen takket være , som findes ved siden af slutdatoen på din hests side. Bestyreren af ridecenteret vil beslutte at acceptere eller afvise din anmodning. Det er muligt at bede bestyreren om at reservere en boks til dig på hans ridecenter.

At vælge et ridecenter

Dit valg af ridecenter vil have indflydelse på navnligt:

  • boksens størrelse: jo større boksen er, jo mere moral får hesten i boksen, når den vågner
  • Kvaliteten af den anvendte strøelse: Hopper mister mindre energi, når de foler, hvis kvaliteten af deres strøelse er god
  • De penge, som du tjener på de missioner, din hest gennemfører: Prisen udregnes automatisk alt efter den opstaldede hests anseelse (prisen, som vises på centerets side, er den sum, som modtages af ejeren for hesten, der udfører missionen).
  • Markens anseelse: Jo højere markens anseelse er, jo mere foder vil din hest kunne spise gratis, når den græsser
  • hvis føde er tilgængeligt, såsom grovfoder, havre, gulerødder eller tilskudsfoder, så kan du give noget til dine heste, uden at være nødt til at tage det fra dit eget lager.
  • tilstedeværelse af udstyret, som de opstaldede heste kan nyde godt af helt gratis, hvis de har det tilsvarende speciale
  • Ridecentrets beliggenhed: færdighederne forbedres dobbelt så hurtigt under rideture, hvis ridecentrets beliggenhed svarer til den type ridetur, din hest tager på.

Tilfælde hvor heste købes eller udsættes

Husk at kontrollere profilsiden for det center, hvor du vil opstalde din hest for at undgå overraskelser, d du ikke kan annullere hestens opstaldning her. Hesten bliver i det antal dage du har betalt for. Der er en undtagelse: Når spillere køber en hest hvis opstaldning allerede er blevet bestilt, kan du annullere den inden for 7 dage efter købet.

Hvis din hest udsættes fra boksen de var opstaldet i, fordi boksen bliver for slidt eller ridecenteret blev slettet:

  • Så modtager du enten en tilbagebetaling for det resterende beløb til opstaldning
  • eller hvis en tilbagebetaling ikke er mulig, vil din hest blive flyttet til en boks af samme kvalitet på Ows ridecenter for resten af deres ophold. Du kan annullere din hests opstaldning inden for 7 dage efter flytningen, hvis du ønsker det.

Annullering af en hests opstaldning gør dig ikke berettiget til en tilbagebetaling.