Ridecentrets håndbog

Missionerne

Dit ridecenter kan arrangere missioner. Det er op til opdrætterne af dine opstaldede heste, om du skal arrangere en mission i dit center. Det er en måde, hvorpå de kan tjene en vis mængde equus samt færdighedspoint til hesten. Mængden bliver ikke taget fra dig, du betaler ikke noget.

Gevinster fra missioner afhænger af anseelsen af de heste, der er opstaldet på dit ridecenter. Men antallet af missioner, som dit ridecenter kan give, er begrænset. Kun almindelige heste tæller med i beregningen.

Når en af dine opstaldede heste gennemfører en mission, får du også et bestemt beløb af equus eller ressourcer, afhængigt af hestens bedste færdighed. Det er dig, som bestemmer det antal af missioner, som giver equus (for ridetime) eller ressourcer, på dit ridecenters administrationsside. Hvilken ressource du får, afhænger af dit ridecenters placering:

  • Skov: træ
  • Bjerg: jern
  • Strand: sand

Vær opmærksom på, at mængden af ressourcer, som du kan få fra missioner, er begrænset af udbuddet af ressourcer. Dette udbud genopfyldes dagligt, i henhold til dit ridecenters anseelse og kan ikke overstige 2000 enheder.

Når en af dine opstaldede heste gennemfører en mission, som giver belønning i ressourcer, bliver belønningen fordoblet, hvis det var en trækhest, der blev brugt.