Ridecentrets håndbog

De opstaldede heste

Opstaldningens pris

Dit ridecenter kan have heste opstaldet. Du kan vælge prisen for opstaldning pr. hest pr. nat på dit ridecenters administrationsside. Denne pris skal være mellem 20 equus og 200 equus. Når du opstalder dine egne heste på dit center, skal du dog ikke betale noget, og dit center tjener ikke noget.

Minimumskrav til hestens færdigheder

Du kan vælge et minimum i færdigheder for de heste, der er opstaldet på dit center. Dette gør du på dit ridecenters administrationsside. Kun heste med dette minimum af færdigheder må registrere sig på dit ridecenter. Bemærk dog, at dette er reserveret til opdrættere, som du har reserveret en boks til. Hvis deres hest ikke lever op til minimumskravet, som du vælger, vil de ikke kunne registrere sig på dit center.

Opstaldningens udløbsdato

Når deres opstaldningsperiode er udløbet, kan de opstaldede heste forlade ridecentret lige efter den daglige opdatering af hjemmesiden kl. 04:00.

At forlænge et ophold

Tjek din administrationsside for nyheder med jævne mellemrum. Du kan finde anmodninger om opstaldninger fra opdrættere, som har en hest opstaldet på dit ridecenter, og du vil kunne acceptere eller afvise disse anmodninger.

Opstaldede hestes indflydelse på din anseelse

Dine opstaldede heste kan selvfølgelig påvirke dit center afhængig af deres antal og bedste færdigheder.