Ridecentrets håndbog

Dine hestes opstaldning

Du kan have én opstaldet hest pr. boks. Antallet af bokse, som du kan købe fra butikken, afgøres af din anciennitet på Howrse, mere specifikt kan du købe én boks pr. to dages anciennitet. Hvis du bygger dem i dine værksteder, kan du dog få så mange bokse, som du ønsker.

Bokse findes i forskellige udgaver og størrelser. Større bokse er mere behagelige for dine heste, og de vågner derfor med en høj morale.

Boksens kvalitet er også et afgørende element for dit ridecenters anseelse.

Strøelse

Du har brug for strøelse i dine bokse for at kunne have en hest eller en pony opstaldet. Gå til ridecentrenes butik for at købe strøelse. Når du har fået strøelse på lager, vil det blive vist i din lagerbeholdning til højre på butikssiden. Besøg siden med "Boksene", og vælg den strøelse, som du vil bruge. Du kan kun vælge strøelse, som du har nok af i din lagerbeholdning.

Når du køber en ny boks, kommer den med strøelse alt efter den type strøelse, som du har valgt til dit ridecenter.

Strøelsen i boksene bliver ældre, for hver dag der går. Efter syv dage bliver den automatisk fjernet, når hjemmesiden opdateres hver dag kl. 04:00. Den erstattes herefter af den rene strøelse, du har i din lagerbeholdning. Hvis du ikke har nok ren strøelse i din lagerbeholdning, vil din boks mangle strøelse, og dit ridecenters anseelse vil dale. Tjek din lagerbeholdning ofte.

Den strøelse, som du vælger til dine bokse, påvirker også dine opstaldede heste. Jo bedre kvalitet strøelsen i en boks er, jo mere energi vil en hest naturligvis få, og jo mindre moral vil den miste, når den er derinde.

Reparationer

Dine beboede bokse slides med 1% hver dag. Du skal reparere dem, før de når op på 100% slid.

Der findes et reparer-ikon ved siden af boksens slidstatus, som kan bruges til at reparere den. Prisen for at reparere en boks afhænger af, hvor slidt boksen er, boksens kvalitet og forbedringerne i den.

Hvis du ikke reparerer en boks, bliver den ubrugelig når den når 100% slid og vil ikke længere tælle med i dit ridecenters anseelse. En opstaldet hest i denne boks vil blive sat ud. De resterende udgifter til opstaldnings vil blive refunderet til ejeren fra din equus balance. Du kan reparere en boks når som helst, for at kunne opstalde heste igen.

Reservationer

Hvis du gerne vil byde en særlig spillers heste velkommen, skal du blot reservere en boks ved hjælp af linket “reserver denne boks”.