Jeg hedder Mille og er 15 år gammel. Jeg har efterhånden spillet howrse i mange år, men med pauser. Nu er jeg så vendt tilbage til spillet. Jeg er ejer af en dejlig blanding af araber og haflinger. Hun hedder Dakota og er 8 år gammel. 

--------------------------------------

 

Salg og Køb

Ang heste jeg sælger, ja så må du kigge dig omkring. Skriv en Pb til mig og så kan vi helt sikkert finde ud af noget. Mine heste fra EH stutteriet koster alle pas. Men undtagelser findes, så du kan jo atid spørge  :) MoonDancer, Royal og Aurak er heller ikke til salg. Men ellers...frit valg! ;)

---------------------------------------

 

AVL

Jeg avler sådanset ikke lige nogen bestemt slags race, da jeg lige p.t fokusere på mine elite konkurrence heste. Jeg regner dog med at acle curly horse, araber eller andalusier. Men den tid kommer jo. :)

-------------------------------------

Nyheder

Jeg har ingen avlspartener, men sidder du og grubler over om jeg er interesseret så ja, det er jeg!

 

Moondancer, min fantastiske hingst tilbyder billig bedækning. Slå til nu, inden prisen kommer højere op. Skriv Pb for mere info/ved interesse.

 

Har du en fin curly horse til salg, blilligt? Jep, jeg er interesseret! skriv gerne pb.

 

den der lykønsker mig, som nummer 80 får en trænet hest. Vælg selv race. Skynd jer!

 

Jeg vil gerne bytte, hvis du er interesseret i en af mine heste, og selv har en hest du tror jeg ville kunne være interesseret i, skriv endelig en Pb til mig.

 

Vil du have bedækket en af dine hoppe med mine hingst (eller omvendt)? Skriv Pb! :)

 

Håber i har fået svaret på det meste. Hvis ikke, er i velkomne til at skrive en besked.