Opdateret d. 10. oktober 2020

NYHEDER
Jeg har på nuværende tidspunkt en smule travlt. Derfor er min aktivitet minimeret.
Forsøger at svare på beskeder, så hurtigt som muligt.


HEJ OG VELKOMMEN!
Hyggeligt at du kom forbi min side. Nedenfor kan du læse alt, der er værd at vide om mig, min stald og meget mere. Hvis nedenstående ikke besvarer dine spørgsmål, er du mere end velkommen til at sende mig en besked. 


OM MIG
Bag denne profil sidder jeg - en 19 årig pige med passion for heste og ridning. Jeg startede med at spille Howrse tilbage i år 2011, men har jeg efterhånden holdt en masse pauser, og nu er jeg tilbage.

For nylig bliver jeg student, og jeg har nu valgt at holde sabbatår. På nuværende tidspunkt arbejder jeg.

Ved siden af arbejde har jeg min pony ved navn Snow Fox. Han er en 11 årig Connemara, som jeg fik importeret hjem fra Irland tilbage i år 2014. Han er en pony med stor kapacitet inden for springning.

Derudover har vi 2 andre ponyer, 3 katte og 2 hunde.


AVL 
Eftersom jeg næsten lige er startet op igen - og ikke har tid til seriøs avl - så hygger jeg mig bare med at avle Connemara ponyer. 

Ved siden af Connemara ponyerne avler jeg enhjørninger af forskellige racer og forsørger at skaffe mig farver, jeg ikke har i forvejen.



BEDÆKNINGER
Alle hingste giver bedækninger - dog for den rigtige pris!

Nogle af mine hingste med rigtig højt potentiale vil koste mere end 7500 equus, hvilket eksempelvis kan være ting fra Det Sorte Marked eller andet.

Nogle bedækninger er offentlige. Så tjek hvilke der tilbyder.

Men skriv endelig hvis der er en bestemt - så skal vi nok finde ud af det.


TROFÆ HESTE 
Mine trofæ heste findes under "Trofæ Heste", og de er navngivet med deres farve eller andre egenskaber.

Jeg sælger ikke ud af disse heste med mindre, jeg har to af samme slags. Dog vil de på forhånd være sat til salg og typisk stå under "Andre heste".

De trofæ heste (farver, kæledyr, enhjørninger, pegasuser m.m.) jeg ikke ejer, søger jeg. Så skriv endelig til mig. Dog køber jeg dem kun, hvis de koster mindre end det, der er på markedet. For ellers kan jeg lige så godt købe det der - i stedet for.


RIDECENTERET 
Stald Blue Jumper er et ridecenter i stadig udvikling. Vi bestræber os på nuværende tidspunkt med at få flere 3*** bokse, og udstyr som de opstaldede heste kan få gavn af.

Vi kan allerede nu tilbyde:

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have reservere en boks. Så skriv endelig!


DET SORTE MARKED
KOMMER SNART!


BEGIVENHEDER
Under alle begivenheder vil jeg forsøge at hjælpe mine venner, der beder om hjælp, og derfor håber jeg selvfølgelig, at I vil give lidt hjælp tilbage. 

Herunder sender jeg blandt andet lodder til alle, som beder om det. :)


VENSKABER
Alle er meget velkomne til at sende mig en anmodning om venskab. Alle vil blive godkendt. Derudover synes jeg også, at det er enormt hyggeligt at hygge snakke, så send endelig en besked i min retning.


LYKØNSKNINGER
Jeg forsøger at lykønske alle tilbage, som lykønsker mig.
På forhånd tak for lykønskningen ;)) Hehe.