Jeg hedder Jack og er tilbage efter en pause på nogle år (2013-2017) og spiller nu bare casual. Jeg er 19 år. I min fritid tegner jeg meget og laver andre kreative ting som cosplay, smykker, 3D kunst og spilprogrammering. 

SÆLGER I ØJEBLIKKET NOGLE AF MIN ELITE TW ÆBLEHESTE TJEK SALG (3964+GP og de vinder rosetter)

Jeg avler primært andalusier og som noget nyt Tennessee Walker. Som hyggeavl avler jeg Welsh, Akhal-tekiner, Islænder, og Arabere. Da jeg kom tilbage fra min pause solgte jeg de fleste enhjørninger, men jeg er så småt begyndt at avle dem igen. Primært arabere. 

Hvis du vil være avlspartner, så sørge for at vores heste ligger på samme niveau så vi begge får noget ud af det. 

Hvis du vil købe heste, bedækninger ect. LAD VÆRE med at komme med useriøse tilbud. Jeg sælger allerede de fleste af mine heste til et par tusinde under gennemsnits prisen. 

Jeg søger altid disse ting fra DSM:
Nyx' Pakke, Gyldent Æble, Kronos' Ur, Morfeus Arme, Hera's Pakke, Frodighedsstav, Hestia's Gave, Afrodites Tårer,  Harmonipakke og Zeus' Lyn.

ANDGÅENDE SALG AF HESTE FOR DSM TING: Hvis jeg ikke har byttet DSM ting med dig før bedes du sende tingene før. Jeg har ikke lyst til at blive snydt igen. Har vi dog byttet før har jeg tillid til dig (: Jeg håber at du kan forstå disse krav. Hvis du ender med at snyde mig, vil jeg putte dig på en liste over folk som andre heller ikke bør handle med. Det er en ret nederen ting at gøre. 

Jeg samler på trofæer i øjeblikket og søger disse: (bytter gerne for DSM ting ellr andre trofæer)
Farver: 
Drumhorse: musegrå tobiano
5. Element metal for: EH, Bevinget EH, Pegasus
Dyrevenner:
Bi, kamel, Ugle, Giraf, kænguru, abe, mariehøne, Drage 1, drage 2, drage 3, drage 4, spøgelse 1, spøgelse 2 og spøgelse 3. 

Man kan tø en frost op om dagen:
1
Man kan løkønske 5 Topas om dagen
1 2 3 4 5
Man kan kæle for 5 Xanthos om dagen
1 2 3 4 5

Skylder juliewitten 1xsort orkidé