Blue_Wolf.jpg
 
 

Velkommen til min side

Navnet er Carolina, jeg er en kvinde på 19 år. Jeg har egentligt ikke specielt meget med heste at gøre længere, men jeg havde en shetlænder der hed Luna, da jeg var yngre.

Jeg har spillet Howrse i nogle år efterhånden, jeg havde også en anden profil, som jeg spillede på først, men jeg kan egentlig ikke helt huske hvad den hed eller hvor den blev af, så nu er jeg her. Jeg vendte så tilbage til spillet i kedsomhed, og er bare blevet hængende siden.

I min daglig dag læser jeg til at blive kontoruddannet, og det er derfor naturligt for mig at sidde foran computeren.

Som det ses, så kan jeg sgu godt lide Frygtløs, og bruger den lyserøde hund som profilbillede. 

NYT:

Hosk, Forårsavleren og jeg har startet et FT hold, hvor målet er at ramme toppen før eller siden. Skønne personer.

Kæl for 5 Xanthos


Optø 1 frost


Ønsk 5 Topas tillykke







 

Mit hold

Som det nok kan ses på min side, så avler jeg ikke på mine egne Paint Horses længere. Jeg gik død i avlen, og søgte derfor mod andre racer, indtil jeg stødte ind i Hosk, som spurgte om jeg havde mod på at starte et hold med hende. Jeg har derfor oprettet holdet "ʟᴇ ɴᴏʙʟᴇ ᴛʀᴏᴛᴛᴇᴜʀ", som man kan høre på navnets udtalelse, er et Fransk Traver hold. Her har jeg selskab af både søde Hosk, og Skønne Forårsavleren.

Derudover var jeg så heldig at blive inviteret ind i ¤ Petit Paint ¤, og det samarbejde glæder jeg mig til at være en del af.

Jeg søger altid Morfeus Arme og Kronos' Ur, skriv hvis I vil sælge eller bytte :)

Udover det har jeg en masse Afrodites Tårer, Akilles Hæl, Hypnos Tæpper og Vand fra ungdommens kilde som jeg gerne sælger/bytter ud af :)

Jeg lever efter det princip, at man skal hjælpe til der hvor man kan. Derfor hjælper jeg gerne andre spillere med at passe deres heste eller bluppe, hvis det er nødvendigt. Skriv en besked, og vi ser på det :)

























 
 
Layout designed by Nature Girl code created at TheUltimateHowrseHelper.weebly.com