Velkommen!
Jeg er en pige på 18 år, som ikke rider længere, men stadig elsker heste. Howrse er for mig  hyggeligt tidsfordriv , og jeg leder altid efter nye venner. Synes selv jeg er ret inde i spillet og dets funktioner (selv med min lave anciennitet), da jeg spillede det meget, da jeg var yngre. Du skal være mere end velkommen til at sende en lykønskning, venneanmodning, spørgsmål eller besked. - svarer på det hele. 

På min side finder du væsentligt heste under racen Andalusier. Dette er den race, som jeg startede med at opdrætte, og stadig er igang med. Herudover kører jeg noget stille og rolig opstart på Hannoveranere, men dette er ikke helt kørende endnu. 

Ift. til mit Andalusieravl mangler jeg medlemmer på mit nye hold! (Vestkystens Andalusier) Kravene kan du læse på holdets side. Vil på ingen måde betragte det som eliteavl, så alle kan være velkomne. Jeg er aktiv på Howrse hver dag, og hygger mig meget med det.

På mit stutteri "Vestkystens Andalusier" kan du finde mit igangværende projekt, som er at vå GP'en højere op. De har alle et græsk navn + GP, synes hestene personliggøres en smule, når de i det mindste har et navn. Hvis du bliver forelsket i en af hestene derinde, så bare skriv - det værste der kan ske er et nej :)
Nærmest alle mine føl kan sælges. Det kan alle mine heste sådan set, men føllene ligger en del lavere prismæssigt :)


Det eneste jeg søger i øjeblikket er:
- Bedækninger (Andalusier) med GP over 8500
- Salg af Andalusier med GP over 8500

Håber du sender en besked, synes det er hyggeligt.