Velkommen til December.

Lidt om mig:

Jeg er en 29-årig kvinde og jeg er ved at uddanne mig til socialrådgiver. 

Jeg er relativ ny til Howrse, så jeg fumler stadig lidt rundt i min egen verden.

Det vil jeg gerne lave lidt om på, så jeg søger lidt efter andre som har lyst til at samarbejde omkring avl af enten en eller flere racer.

Det kan være bedækning eller måske følbytning for at få nyt blod i avlen eller opstaldning. Jeg ved selvfølgelig ikke helt hvordan alting fungerer men jeg har da en masse ideer. Så skriv endelig hvis det kunne have interesse.

Jeg avler primært araber og shagya-araber, men avler også lidt mustang, marwari og få andre. Jeg er åben for de fleste racer.

Umiddelbart spiller jeg bare spillet for hyggens skyld, men jeg kan alligevel ikke lade være med at sigte efter toppen. Hvilket også er grunden til at jeg holder mit fokus på få racer.

Bedækninger:

Jeg søger altid bedækninger til araber og shagya-araber, så i må endelig skrive hvis i kan tilbyde det. Jeg har skrevet til et par stykker, men mange Horwseians er meget konkurrenceorienteret og holder deres kort tæt til kroppen.

Yderligere tilbyder jeg også gerne bedækning fra mine hingste, ikke fordi udvalget er imponerende endnu, men det er de måske for nyere spillere. Jeg prøver at have både fuldblod og blandinger af hver race. Blandinger har jo oftest et højere genetisk potentiale mens fuldblods racer er mere eftertragtede i salg. Skriv endelig og så kan vi snakke om en fair pris.