jeg hedder monique og jeg rider 2 gange om ugen jeg er herinde på howrse en gang i mellem i skal ikke spøre om jeg giver heste væk jeg sælger nolge og så kan i købe dem de er nok lidt dyre nolge er meget dyre 



hilsen monique 
pps husk ikke spører 
ppps jeg ville være uvenner med nolge heller venner ind det 
være sød mod hinanden og jg selv.


det koster ikke noget at være med i min klub kun at i skal avle en hesterace en gang om ugen. nemlig tinken. den er meget flot. og også den danske varmblod.
i skal også sælge en hest eller en pony en gang om månden. det er lige meget hvad det er for en race bare den er sød flot og stor eller lille.
jeg har lige fundet ud af at man ikke kan avle den danske varmblod
så bare gør det med en tinker da jeg selv hedder en dansk varmblod og en tinker. jeg rider to gange om ugen både spring og dressur.  hvis i selv rider kan i melde jeg ind i min anden klub.  den hedder den store rideklub der er lidt med men jo flere jo berdre.
jeg elsker heste og andre dyr har nemlig selv en hund en kanin 30 høns 4 katte og 2 heste. som går ude om dagen og inde om natten. og husk jerges heste skal ud hver dag og man skal muge ud i boksen hver dag og passe den godt. jeg ved ikke men hvad er jegers y-dyr i behøver ikke at svarer. jeg ville gerne have nolge at skrive med da jeg er herinde tit og næsten hver dag. håber at høre fra jer alle sammen.