Erkling
HVEM ER ERKLING?
Du er blevet nysgerrig, og du vil gerne vide hvem Erkling er og hvem der gemmer sig bag profilen. Du kan kalde mig Maiken. Kort fortalt, kan jeg fortælle dig, at jeg er +20 somre gammel og bruger oftest min tid på de billeder jeg tager for andre samt grafik pr. bestilling. Overordnet set, så er jeg uddannet mediegrafiker, men kalder mig selv for freelance fotografiker, da jeg kombinere min fotografering med grafik.

Til daglig bor jeg sammen med min kæreste, som mener jeg er en tosse for at bruge min tid herinde, men jeg synes sgu det er lidt hyggeligt og det kan være meget afstressende, fordi man bare kan sætte sig ned og slappe af med at passe ton af heste og selvfølgelig skrive med andre herinde. Derudover har jeg tidligere arbejdet for en frieser stald, hvor jeg primært tog billeder for dem og give hestene en masse kærlig - ja, og selvfølgelig alt det hårde arbejde der skal til for at det fungere og er rent.
AVLEN
... på Erkling er på sin vis meget blandet. Jeg og Helhedshest har i øjeblikket et hold med Ban'ei-heste, som hovedsageligt er for hyggens skyld. Derudover avler jeg en lang række racer; Holstener, Nokota, Mustang, Criollo, Welsh og Tennessee Walker. Udover disse, så hygger jeg mig med Finsk Koldblod, Highland Pony og æsler. 
HJÆLP / VENSKAB
Er du ny på Howrse eller har du behov for en ven til en begivenhed eller en mission, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper gerne hvor jeg kan med lidt Equus eller genstande, hvis det kan give dig en god start. Dengang jeg startede, var der mange som var gode til at hjælpe mig, og nu er det min tur til at gøre det samme. Jeg accepterer alle anmodninger om venskab.
TROFÆSAMLING
Udover at avle lidt forskellige racer af både heste og ponyer, så samler jeg også trofæer. Altså andre hesteracer og deres forskellige farver, men også Æbler, Elementer mv. og Guddommelige.
Køb & Salg
KØB
Jeg er altid på udkig efter heste til min samling, men ellers køber jeg heste, hvis jeg kan se at det gavner fx min avl. Står du og har en mission, hvor du skal sælge en hest eller købe en hest for over et bestemt beløb, så sig endelig til! Jeg hjælper hjertens gerne. 

SALG
Ingen af mine heste er som udgangspunkt til salg. Hvis en hest er til salg, vil denne kunne findes under fanen SALG. Hvis en hest ikke er under den nævnte fane, er hesten altså ikke til salg. Alle beskeder omkring dette vil blive slettet.

DET SORTE MARKED
Jeg søger altid ting fra Det Sorte Marked. Herunder Heras Pakke - Frodighedstryllestav - Artemis' Pil - Afrodites Tårer - Gyldent Æble - Sort Orkidé - Akilles' Hæl - Kronos' Ur. Jeg vil gå med til lige værdige byttehandler eller købe dem for Equus; nævn din pris i en besked.