Halløjsa!:))

Kort om mig:
Jeg er en kvinde lige for tiden bosat i Jylland, men oprindeligt fra Storkøbenhavn.
Jeg har været på spillet on and off i godt og vel 8 år nu, men det var primært under to tidligere brugere, som med tiden er blevet slettet, hvilket er derfor jeg nu har denne her lidt nyere profil og ikke så høj anciennitet.

Siger altid ja til alle venneanmodninger, og er klar til at svare på hvilke som helst spørgsmål der skulle opstå. Tager også altid imod tips omkring avl eller andre/bedre måder at passe hestene på.

Er her primært bare for hyggens skyld, så for tiden hygge-avler jeg Nokotaer, og indenfor EH er det mest Hannoveranere og Connemara jeg lige har gang i:)) 
Derudover er jeg også ved at prøve at skaffe så mange guddommelige heste som muligt;))

Jeg har ofte overflødige eller ekstra føl fra diverse avl til direkte salg, men hvis du ser noget du kan lide er jeg åben for det meste. Det eneste jeg ikke sælger er gudommelige, aktive avls- og grandprix heste:))
Har desuden et kæmpe overskud af en del forskellige DSM ting, og er derfor nærmest altid klar på at bytte. Jeg leder selv mest efter Titanens Udfordring, Det Gyldne Skind og Overflødighedshorn, og ellers diverse forbedringer indenfor avl.