Nyheder

22/2-24    I dag ligger jeg #3 på ranglisten over flest heste passet i går!

11/2-24     Cherry har overtaget toppen af EH Kerry Bog, og min gamle veninde ElegantEnglish er kommet med på holdet! Det er mega hyggeligt.

8/2-24      Sour Cherry er nu kun en enkel generation fra toppen af EH Kerry Bog, og jeg har oprettet stutteriet som et hold under navnet "Cherry."

21/1-24     Hosk, Carolinabro og jeg har startet et FT hold sammen. Både ambitionerne og humøret er højt. Jeg glæder mig.

21/1-24     Det smukke, gamle layout af Elegance blev træt af mig, så nu har jeg lånt en af Larliis vidunderlige kreationer.

15/1-24     Jeg har fejret tronskiftet ved at købe VIP! 

12/1-24     Shetlænder EH-toppen skifter navn fra Pelskuglerne til Mannus, og skønne Louises farm er nu med på holdet.  

Om mig

Først og fremmest tak for lykønskningerne! Jeg gør mit bedste for at ønske igen. 

Jeg er en ung kvinde, som har spillet Howrse for evigt på forskellige profiler og med varierende aktivitet.

I den virkelige verden har jeg to DV'er fra 2013 og 2018. Den yngste kyler mig af for morskabens skyld, og den ældste ryster så hans hove klaprer, hvis man spiller opera for ham. Kræet har god smag i musik. Jeg knuselsker naturligvis dem begge.

Jeg accepterer alle venneanmodninger og er altid klar på en hyggesnak.

Mine aktuelle avle

ʟᴇ ɴᴏʙʟᴇ ᴛʀᴏᴛᴛᴇᴜʀ

Avl af FT sammen med Hosk, Carolinabro og Fierce. Den eneste af mine avle, som ikke er EH og den, hvor der avles hurtigst. Hosk kontaktede mig ud af det blå, efter jeg selv havde stalket hendes profil i nogle dage med helt andre bagtanker. Jeg tænker, der var lidt skæbne indblandet. 

˚• Mannus •˚

Toppen af EH shetlænder og det eneste af mine hold, som jeg selv avlede hele vejen op ad ranglisten. Både Carina_love og MulleCath har lagt en stor indsats i holdet. I dag avles der på et semi-seriøst niveau med louises farm.

Cherry

Seriøs avl af EH Kerry Bog med Elegant English! Det er toppen af EH Kerry Bog 2a1af738d56da555be74920210e2babc_v1502874817.png

MerryWeather

Toppen af EH Welsh sammen med Moonacre og Tsukiko. Det hold, som jeg har været del af i længst tid.

Desert Dreams

Egen hyggeavl af EH AT.

Calimarque ~ Karma

Seriøs egenavl af EH Camargue.