Om mig
Jeg er en 23 årig pige med smil på læben, som hygger sig med lidt howrse-nostalgi - lidt nostalgisk har man jo lov at være, når man har været med siden ... 2013? Alt for længe i hvert fald.
For tiden tegner jeg mest lidt til DSP og triller rundt på siden. 

Og apropos DSP...
Jeg tror mit næste projekt bliver, at tegne planteheste til DSP, så hvis du har en yndlingsplante må du endelig sige til - så kan det være jeg tegner en hest inspireret af den 59f1c863dca1baa69838b4841ccd34b9.png

Plante-heste jeg er i gang med eller har planer om at lave:

DSM - hvad jeg søger og kan tilbyde
Jeg søger altid morpheus' arme, gyldne æbler, harmonipakker og helios' stråle.
I bytte kan jeg give heste eller andre DSM, jeg har blandt andet en masse fanesæg og nogle hestias' gave jeg ikke selv får brugt

Dyrevenner søges
Jeg er på udkig efter, at fuldende min samling af dyrevenner, så har du følgende til en rimelig pris er du velkommen til at kontakte mig. Jeg betaler både i form af equus, pas, DSM eller andre heste. Jeg søger følgende dyrevenner:
Alle dyrene: Kamel, Lama, Skildpadde, Mariehøne, Akita Inu, Hermelin, Ræv
Guddommelige væsener: Føniks, Skoll og Hati, Plysenhjørning
Alebrijer: Armadillo, Muerciélago, Alebrijow
Darumaer: Tengu, Kaeru no Senshi
Monstre: Alle andre end Szönyeteg
Kat-sither: Kat Kat-sith, Lynxkat-sith, Løvekat-sith
Hav-piñataer: Dragefisk, Havskilpadde, Stor blæksprutte
Cu-Sith: Alle andre end Cocker Spaniel
Tegnefilmsdyr: Lille blæksprutte
Listen er opdateret d. 16/08

Avl
For tiden avler jeg Belgiske Sportsponyer under avlsnavnet ~ Belgiske Vafler ~. Jeg avler nogle af de bedste heste af racen og arbejder på at forbedre deres GP. Men det er kun hyggeavl og noget jeg ikke bruger pas på, så det går bare stille og roligt.

Jeg har tidligere avlet New Forest med holdet Study Spirits og Knabstruppere med holdet Vivid Warriors. Det er dog ikke noget jeg gør længere.

Salg
De fleste af mine heste er til salg, dog med undtagelse af de Knabstruppere og Belgiske Sportsponyer jeg bruger i avlen og enkelte andre.
Prisen på de heste jeg sælger er som udgangspunkt altid til forhandling og er du ny i spillet sælger jeg gerne billigt så du kan komme godt i gang a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png