!SØGER!                                                    Æsel eh (ligemeget med bedækninger) 

 Mit navn er Christine, og er 20 år. Jeg har spillet Howrse siden 2014, på en anden profil. I min fritd arbejder jeg med min islænder hoppe på 12 år. Vi laver alt muligt, fra HMS og bidløs ridning til stævner. Hun fik et hoppeføl i sommeren 2020, der hedder Svala :) Jeg har også fået min egen hund i November 2020, en Cavalier der hedder Milo <3
Lige pt er jeg gået lidt død i min Knabstrupper avl, hvor gp'en pt er lige over 10.000. Så lige nu avler jeg efter farver på alle racer, hvilket jeg næsten er færdig med. Jeg avler desuden også islændere til Iris Farve, da jeg selv har guden der giver Iris Farve :) 
Jeg sælger mange af mine heste. Sælger dog ikke heste med avlsnavnet 'Spottet Horses' eller mine heste under stutteriet 'Trofæ' eller 'Guder'. Næsten alle mine heste er fuldblod, og de fleste har en ok GP :) Bare skriv hvis du er interesseret i en hest, så finder vi en pris:)
Jeg går i 2.g på gymnasium, hvilket gør jeg ikke har så meget tid til Howrse, da jeg ellers bruger min fritid på mine heste og min hund.