Sælger bedækninger fra ALLE hingste!
Prisen kan vi snakke om :)


Præsentation:
Mit navn er Christina, og jeg er 25 år gammel.
Jeg har i mange år været aktiv herinde med jævne mellemrum, men måtte starte forfra, da min tidligere stald, Birdwick, var blevet slettet efter manglende aktivitet.
Det er jeg super ærgerlig over, men jeg er nu startet med denne stald, Solbjerget, hvor jeg i stedet for Engelsk Fuldblod fokuserer på avl af racen Hannoveraner.

Mit stutteri:
Når jeg avler heste, er det med kvalitet for øje. Jeg deltager ikke pt. i nogen hold, da jeg vil have mulighed for at være herre over de heste jeg avler, men jeg har dog tæt samarbejde med flere med samme interesse.
Når jeg sammensætter heste har de som minimum en BLUP på 100, da jeg ikke ønsker at gøre noget halvt. Føllene bliver altid født med gode færdigheder, og dem jeg ikke kan eller ønsker at bruge i avlen, sælges til en fornuftig pris, som de fleste kan være med på.
Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i en specifik hest. Jeg sælger dog primært føl og ældre vallaker, men tager gerne i mod bestillinger eller forespørgsel om bedækning til værdige hopper. Ved interesse bedes du se prislisten nedenfor.

Prisliste:
Er under udvikling