Om mig

Jeg hedder Malene Badstue, og kommer fra Nordjylland.

Jeg bor lidt uden for Aalborg, sammen med min mand Jesper.

Mine interesser er islandske heste, har selv en, der hedder Saga (se min avatar). Udover Saga bruger jeg en masse tid på træning, herunder Body Bike, landevejscykling, sjip og løb. Som afslapning sidder jeg herinde på Howrse, hvor jeg spiller på flere forskellige servere. Jeg er altid frisk på en lille snak, og hjælper gerne, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Alle venneanmodninger accepteres50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png?zojfzekkfbkerf

 

 
 

Mine heste

På Howrse avler jeg flere forskellige racer, udover shetterne, avler jeg også knabstruppere, nokota, connemara, engelsk fuldblod, mustang og curly.

Jeg avler lidt EH'ere af racerne, shetlænder, mustang og knabstrupper.

Salg

Guddommelige heste og udødelige heste er IKKE til salg, så LAD VÆRE med at spørge, da dette vil blive ignoreret. Jeg er ikke interesseret i at købe heste via. pb. jeg finder selv de heste jeg ønsker at købe, så lad være med at tilbyde, da disse beskeder vil blive ignoreret!.

Ellers er alle mine heste til salg, dog kun for den rigtige pris, så ingen skambud, og sælges de for pas, så er det sådan det er. Jeg bytter af princip ikke pas med ting fra DSM, da jeg er blevet snydt før den vej, og ikke ønsker at handle sådan længere...



Updates

Jeg er nu kommet rigtigt godt i gang med at avle nogle gode heste, og der er kommet et par enkelte nye racer til.

Jeg har flyttet min hovedavl over på knabstrubbere, og håber på, at det i sidste ende vil give et godt udbytte0bcb59b20b3d6ca052d914412ddf00ab.png?975083578

Jeg har nu opgraderet alle mine bokse til 18m2, og der er kommet brusere i ca. halvdelen, den anden halvdel arbejder jeg stadig på, men det skal nok komme50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png?779456162


Da jeg får rigtig mange bud på mine "specielle" heste, har jeg nu valgt at sælge dem for både Equus og værdipas. Så hvis en af hestene f.eks. har harmonipakken vil denne komme til at koste x Equus og 3 værdipas, eller hvis den har Nyx' pakke vil det være x Equus og 6 værdipas. Så priserne er nu sat efter hvad de forskellige ting fra DSM koster.

Mine pegasusser sælges også kun for værdipas og Equus, her gør det samme sig gældende som ovenfor, så alle mine pegasusser sælges for minimum et værdipas og Equus...

 

Holly Oaks

Jeg administrerer ridecentret Holly Oaks, der er åbent for alle hesteracer, dog skal dine heste pt. have mere end 1000 i færdigheder for at komme ind, færdighederne bliver hævet stille og roligt, og jeg ser helst at man gør lidt ved sin hest hver dag, da jeg kun forlænger opstaldning, hvis jeg kan se at hestene gør fremskridt.

Jeg reserverer gerne bokse til din hest, dog er alt optaget lige pt. men skriv endelig alligevel hvis du mangler en plads, så ser vi om vi ikke kan finde ud af noget.

Holly Oaks har både 18m2 bokse, gulerødder, helseblandinger og brusere, alle marker er grønne og skiftes jævnligt.

Designed By Horse Lover Layouts