Hej og velkommen til min præsentation.
Jeg er en glad pige, på 14, der går i 8. Jeg har spillet howrse i mange år førhen og har haft flere brugere end jeg kan tælle til. Men jeg er tilbage, efter en alt for langt pause.

Om mig 
Jeg er fra en lille by i Midtjylland, har to katte (Sigurd og Enrico), to mindre brødre og mine forældre er skilt. Jeg spiller håndbold i min fritid, på et A hold. Har tideligere haft heste, men efter mine forældre flyttede ind til byen, har jeg knap nok snakket med heste, og gud hvor jeg savner det. Ellers ja er jeg meget chill, går ikke med makeup og er 1.59 cm. høj, fan af Shawn Mendes og så vold kikset.

På howrse
Jeg hygger for vildt med det her spil, mit primære fokus ligger på at få mine heste op i gp. og lige i øjeblikket går det helt okay. Arbejder meget med connemara ikke af en speciel grund.  

Salg
Alle mine heste der ligger i stutteriet "sælges" er til salg. Hvis du finder en anden hest, du kunne være interesseret i, kan du altid skrive de fleste heste sælges til den rigtige pris.

Bedækninger
Mine hingste giver Ikke offentlige bedækninger, så hvis du kunne tænke dig en bedækning af en af mine hingste, kan du bare skrive, så skal vi nok finde ud noget.

Kontakt 
Du skal endelig bare skrive, elsker at hygge snakke om alt mellem himmel og jord. Også hvis du er interesseret i en af mine heste, en bedækning af en af mine hingste, eller måske endda et samarbejde.  

Kys kys, fra herfra.