Hej!

Jeg hedder Ida, og jeg har spillet Howrse i cirka 5 år, på forskellige profiler. Det er dog blot for cirka 2-3 år siden at spillet virkelig fangede min interesse. Jeg er 14 år gammel, og jeg bor på Fyn.

Jeg rider selv, og har egen hest ved navn Domino. Vi rider dressur, da han er avlet til det (efter Blue Hors Don Scufro).

Udover det har jeg en hundehvalp og et alvorligt problem med sushi.

Jeg administrerer holdet ᴀ ᴛᴏᴜᴄʜ ᴏꜰ ꜱᴘᴀɪɴ, og det er min eneste avl. Jeg har valgt at lægge alle mine kræfter ind i lige netop denne avl, fordi jeg synes at lipizzanernes genetiske potentiale skal forbedres.

Jeg nok den fattigste spiller du nogensinde kommer til at støde ind i på det her spil, så det eneste jeg søger er ap-heste, ingen krav til dem. Til gengæld kan jeg godt finde på at sælge mine heste. Du er meget velkommen til at kigge dem allesammen igennem, så kan det være at vi kan finde ud af noget. 

Jeg kan ikke finde ud af at lave layouts, men jeg kan lave emblemer! Tjek det jeg har lavet til mit hold! Jeg tager 20 pr. emblem - det skal lige siges at jeg også kan finde ud af at lave GIFs hvis det skulle være, og at jeg hellere end gerne vil lave dit emblem til dig før du betaler, så du er sikker på at det er det rette.


Jeg søger folk at snakke med, fordi jeg elsker at være social.

Jeg savner virkelig det sociale her på Howrse, så jeg er altid åben hvis du har brug for nogen at tale med.