Kære alle hesteglade piger og drenge


Lidt om mig


Jeg er en, for det meste, glad 14-årig pige. Jeg elsker heste og ponyer. Jeg rider dagligt på min elskede pony, Color. Howrse er for mig KUN et fritidsspil. 


Salg


Jeg sælger kun heste som jeg ikke kan bruge, så du kan lige så godt lade være med at spørge om du må købe en af mine “gode” heste. Jeg har ikke så mange heste, så jeg beholder selv de bedste. Jeg ved godt selv at mine heste på ingen måde er lige så gode som avlernes, så lad venligst være med at kommentere negativt på dem. 


Avl og bedækninger


Jeg avler IKKE seriøst. Hvis du gerne vil have en bedækning fra en af mine hingste skriver du bare en privat besked. En bedækning fra en af mine hingste koster altid 1800 equus.


Det Sorte Marked og Værdipas


Jeg søger altid Sorte Orkideer, Værdipas og andet. Skriv hellere en gang for meget end for lidt.


Venner og lykønskninger


Jeg søger altid venner og lykønskninger og siger aldrig nej til en venneanmodning. Jeg forsøger at lykønske alle tilbage, men da jeg ikke er på Howrse døgnet rundt kan jeg jo misse nogen. Skriv en privat besked hvis du gerne vil lykønskes. Sorry hvis jeg ikke svarer med det samme på beskeder, men jeg lever altså også et normalt liv ved siden af.