Hej

Jeg har ikke rigtigt tænkt mig at skrive sååå meget lige her, men hvis du er interesseret så er du velkommen til t kontakt mig :)

Jeg er stadig ny i det her spil, så jeg går heller ikke ud fra der er så mange der vil kigge på min profil, men det gør ikke så meget! Jeg er 20 år lige nu, og har været heste ejer indtil jeg blev 18 (jeg blev desværre nød til at få min ældre hest aflivet), så heste har været en stor del af mit liv, og når man nu ikke har dem i virkeligheden er et spil vel en okay substitut. 

Mit mål er hovedsageligt at avle American Paint Horses, da det er den slags heste jeg er vokset op med (+ en fjordhest og en appaloosa), så det lå lige til højre benet at vælge dem her inde! :)

Hvis i skulle undre jeg over de lidt lange engelske navne mine paints har, så er det fordi man plejer at give dem den slags navne i den amerikanske avl, samt at det er meget sjovt at fifle med lange navne hvor både moderen og faderens navn kan blandes og lave et nyt navn :) Jeg tager gerne imod nye navne ideer og når jeg har fået anciennitet nok søger jeg en paint hingst mere til avl! (Keep that in mind!)