%28l%29_v1828806360.pngHey alle sammen%28l%29_v1828806360.png

Om mig: Jeg er en pige på 13 jeg elsker heste og det har jeg gjordt i hele mit liv jeg har gået til ridning men så stoppede jeg pga jeg skulle flytte så jeg stoppede men jeg skal snart stardede igen jeg elsker heste har selv haft min egen hest men ham har jeg ikke mere. Jeg har boet i sverige i 2 år og ca 6 måneder så jeg kan godt have lidt svært med at stave pga jeg flyttede der hen da jeg var 9.


Mig på howrse: Jeg har spillet howrse i lang tid nu men der har været en gang hvor jeg stoppede pga det var blevet lidt kedeligt men jeg er kommet tilbage nu. Jeg stardede kun at spille howrse pga min veninde Emilia havde det jeg syndes det så sjovt ud så jeg prøvede min veninde Emilia hedder "hollo emilia" her på howrs så spørg hende om ven. Men som i kan se har jeg ret mange penge i howrse dem har jeg tjent på ca en uge det er ret vildt (Syndes jeg).


Avl: Jeg avler TW og Andalusier det er nok min y-hest her på howrse så hvis du mangler en farve kan nok nok højt sansyndlig skrive og spøge mig om jeg sælger den farve sæler den kun hvis jeg har flere i den farve.


Salg: Jeg sælger alle de heste som der er inde i sælger og hvis du godt vil købe nogen af mine æble heste koster de 75-400.000eq der er igen heste jeg sælger for pas pga der er mange der ikke køber hestene for pas pga pas køber man for rigtige penge men man kan også godt få nogen men ved ikke helt hvordan endnu. Mine eh sælger jeg for 30-100.00eq mine ph sælger jeg for 10-30.000eq og mine normale heste til 1-15.000eq.


Man kan optø én Frost hver dag og måske vinde et hypnos tæppe. 

givre.png
Man kan lykønske 5 Topas om dagen og måske vinde en diamant.
topaze.pngtopaze.pngtopaze.pngtopaze.pngtopaze.png
Man kan kæle 5 Xanthos om dagen og måske vinde et o-horn.
xanthos.pngxanthos.pngxanthos.pngxanthos.pngxanthos.png


Mangler du dyrevenner? 
Så TRYK på det dyr du mangler (HUSK at trykke direkte salg):
abeegerngedkatpingvinsvalebifrøgirafkamelkænguruskildpaddeuglebjørnfårhundkaninmariehønesommerfuglzebraspøgelse #1spøgelse #2spøgelse #3drage #1drage #2drage #3drage #4føniksgrifcompagnon-poule.png

 Tror ikke jeg har mere og sige end have en god dag%3C%3Ao%29_v1828806360.png