Lige nu har jeg ikke så meget gang i avlen, men jeg har tidligere avlet Appaloosa og Connemara. Jeg er ved at forsøge lidt med at avle Knabstrupper men er ikke kommet så langt endnu da jeg ikke spiller mange timer om dagen. :)
Jeg er en pige på 25 år som bor i Jylland. :) Jeg går ikke i skole eller arbjeder i øjeblikket pga. kronisk sygdom. 
I min fritid rider jeg (når min sygdom tillader det) samt spiller klaver, cello og synger. Jeg er generelt meget kreativ, jeg hækler nemlig også en hel del og smider af og til et billede af mit projekt ind i Den Kreative Tråd :)
Inden jeg blev syg red jeg konkurrenceheste.
Desuden taler jeg både engelsk, tysk og italiensk flydende. Jeg er generelt meget glad for at lære sprog og har læst italiensk på universitetet. :)
Jeg sælger af og til heste, de kan ses under fanen 'Salgsheste'. Det er oftest føl jeg sælger.
Er du intereseret i nogen af mine andre heste, kan du altid prøve at høre mig ad om jeg vil sælge. :)
Mit ridecenter hedder Ridecenter Skovlyst og er forbeholdt heste med færdigheder på 1000+. Har du en eller flere heste du gerne vil have opstaldet, kan jeg godt gøre en undtagelse. Send mig en pb hvis du ønsker bokse :)

Jeg godkender alle venneanmodninger og sender altid lodder retur/hjælper venner ved begivenheder :)
Da min sygdom er lidt 'lunefuld' (jeg ved aldrig hvornår den bryder ud) kan der være perioder hvor jeg ikke er aktiv herinde. Det beklager jeg selvfølgelig men jeg håber der er forståelse herfor <3