ON-concept-Auridon_flowery_trees.png

Hej og velkommen til min side!
Jeg er Morokei.
Jeg er en pige, der.. ja, ved ikke hvad jeg ellers skal skrive.. xD Jo, jeg elsker at læse, se dokumentarere (og bare film generelt), spille computer & playstation. Det var hvad jeg lige kunne finde på ^^

Lige som mit spil ser ud nu, så avler jeg på holdet ᴄᴀᴛᴄʜɪɴɢ ғɪʀᴇ ⋆, og det er nu meget hyggeligt hvis jeg selv skal sige det. Så er jeg også kommet med på holdet あ Academy あ som blupper, så der ryger en masse tid også.
Udover at avle og bluppe på holdhestene, går min tid med hyggeavl af enhjørninger og så en gang i mellem AP heste - dem er der jo også brug for :p Er også passer, så det går der også tid med.

Har (som så mange inde) en liste med DSM ting og heste jeg søger. Hvis du sælger "billigt" DSM eller "billige" heste så skriv! Kravene til heste er ligegyldige, storset. Foretrækker at de er fuldblod, men så vigtigt er det ikke.
Men igen, skriv hvis du sælger! Arbejder på en "AP farm", så heste ville være dejligt! ;D
Hvis du finder en interesse i en eller flere af mine heste, så skriv gerne. Er stortset altid klar til at forhandle. Med det sagt, så forhandles alle mine heste der allerede er sat til salg :)

Så til slut vil jeg egentlig bare gerne sige at jeg ønsker alle tilbage (efter bedste evne) og jeg accepterer alle venneanmodninger!
Hvis du så også sidder og keder dig lidt, så skriv gerne! Elsker også at hyggensnakke med folk, så hold dig endelig ikke tilbage!

- Morokei

sidst opdateret
25. februar 2018