Mit stutteri Cookie bygger på der plads til alle, vi har altid gulerødder på lager, samt jeg har altid masser af hør størrelse. Det er mulig at få revset en boks hvis man vil havde det. Og vi alle slags arbejde. Til arbejder sætter jeg altid den højeste pris, men så kraver jeg os 3 uger eller længe :3 Men der er os altid græsmarker til hestene.


Jeg går hovedsaglige  efter og få alle racer, alle farver . Har dog os Enhjørninger, samt æsler.
Hvis nogle er interesseret i at blive avls panter, kan de bare skrive til mig 
Er åbne overfor alle bud.



Jeg kan lige så godt sige med det sammen jeg sælger ikke mine guddomlige heste eller vild heste, samt Enhjørninger jeg ikke har sat til salg på den Direkte salg. Men jeg sætte heste til salg både på Auktioner eller Direkte salg. Men man er os velkomme til og spørge om jeg sælge andre af de heste. Jeg sælger heller ikke mine æsler ude et pas. Da jeg selv har måtte offer et pas på dem. :P

Det sort markede: Jeg bytte gerne mine ting for det sort marke. Men Jeg bytter ikke for ting der mere end hvad de er vær. 

Pt søger jeg.



Jeg er 22 år, og har spillet howrse, i rimelig mange år nu, Jeg er ikke en der går mega meget op i spillet, men tag mine forholdsreglerne. Jeg vil meget op i havde alle racer, og prøver mig frem til og får nogle gode heste. Men jeg arbejder på fuldtid. Så det ikke altid jeg lige aktivt. Så nogle gange er jeg meget gå på, og så kan der går måneder før jeg aktiv igen.  I er min fritid er jeg meget sammen med mine venner, eller min familie. Jeg hjælpe dog i øjeblikket med at passe mine søster 3 araber heste, har været i galop og travsporten før hen, så må indrømme jeg er mest til fuldblods. Men mit mål er som mange andre at får en genetik og gode heste.

Jeg godkender alle venneanmodninger, samt jeg svare på alle beskeder, sender gaver tilbage til alle og jeg lykkeønsker alle tilbage igen, så meget jeg kan nå det.