Stoppet! Kommer sandsynligvis ind her og der, men forvent ikke at jeg er her mere end en gang eller to om måneden..
Bestyreren af denne bruger er en stille og rejseglad teenager som holder utroligt meget af bøger, manga, og webtoons.

Lige nu er jeg igang med at tage S-teori til mit svæveflyvercertifikat. Jeg er allergisk overfor heste, men kan godt omgåes dem i kortere perioder, og holder stadig meget af de skønne dyr :)
For ikke så lang tid siden oprettede jeg holdet "Adonis" som har en del betydning for mig, da det er min første seriøse avl udover Tennessee Walkers. Den kære race står mit hjerte meget nært. Ingen af mine holdheste giver bedækninger, og avlsdygtige heste sælges ikke.
Jeg søger, som mange andre, stort set altid heldgenstande, avlsgenstande og træningsgenstande.

Især værdsatte ting er: Heras pakke, Nyx' pakke, Kronos' ur, Akilles Hæle, Frodighedsstave, Zeus' lyn og Afrodites tårer.

Hvis en hest står til "Kan forhandles" kan noget af prisen muligvis udskiftes med overstående DSM.
Jeg begyndte for nogle måneder siden at lave layouts, og har siden da afprøvet mange forskellige stile. Jeg laver gerne layouts til hold, præsentationer og ridecentre, men vil helst ikke hundses med :) 
OBS! Jeg laver ikke layouts lige pt. idet jeg ikke har tiden. 
Der er allerede flere hjemmesider derude med layouts, men jeg har alligevel lavet min egen, om så bare for at have et andet sted end min egen computer hvor de er gemt. Siden hedder Night Court layouts , og er opkaldt efter et fiktivt sted i en serie kaldt "A Court of Thorns and Roses"