Jeg sælger:Jeg sælger ikke alle heste, men du er altid mere end velkommen til at skrive og høre om jeg vil sælge. Hvis du mangler en farve til et trofæ så skriv, så har jeg eller kan måske avle eller skaffe en sådan hest. interesseret i står. Alle mine som er salg kan forhandles hvis det ikke sår der er det en fejl.
Jeg køber: Hvis du har en hest du gerne vil sælge så skriv enlig, hvis du vil sælge heste for under 1500eq så bare reserver, der er ingen krav. hvis du sælger dyrevenner særligt hvis de er udødelige så skriv!
Bedækninger:
Du skriver bare hvis du gerne vil købe en bedækning så finder vi ud af det:-)


Hej og velkommen ♥
Jeg er en pige på 15år som altid har elsket heste. Jeg rider ikke, men har gjort. Jeg elsker at synge og ride. Jeg har ikke været aktiv i en lang periode, men er her nu en gang i mellem.
Smid gerne en lykønskning, giver igen så godt jeg kan, ellers er i velkommende til at minde mig om det!


Avl hygge:
Jeg avler ikke så meget i øjeblikket. Måske begynder jeg igen en dag, men lige nu har jeg ikke tid.

Hvis nogen mangler udvider til et hold, så er jeg vip og vil gerne hjælpe♥.

Søger:
Bi, Kamel, Kænguru, Mariehøne! (Dyrevenner)
ALT DSM SØGES!!!!!
Køber Pas!!!!

Vigtigt:
Når jeg skriver til dig vil jeg meget! gerne have svar uanset hvad svaret er det kan bare være et desværre. Jeg svare på ALLE beskeder. Jeg bliver lidt sur når man skriver noget som: du skal sælge din hest til mig for det eller din hest er overhoved ikke det hver. Jeg kan godt forhandle men et nej er nej. Hvis jeg ikke vil sælge til den pris du helt vil have så må du komme med et andet bud.  

Begivenheder: jeg bytter gerne lodder hvis jeg ser der er blevet sendt til mig sender jeg tilbage ellers send en besked. I den store udfordring hjælper jeg gerne med målene bare skriv hvad I har brug for hjælp til.  TAK! til alle dem der her sendt tilbage til mig. Jeg bytter altså gerne i alle begivenheder! 
Beskeder: jeg er alt tid glad for beskeder uanset om det er hygge snak, om jeg vil sælge eller bytte eller købe bare send en besked svare ALTID!