Hey hey 

Velkommen til!

Jeg er en 19 årig pige der i sommeren 2020 endelig kunne kalde sig STX student. Jeg er nok det man nogle steder ville kalde for umådeligt sproginteresseret, da jeg gik på studieretningen; Engelsk A / Fransk A / Latin A. 

  Men efter jeg er blevet færdig der går jeg bare og hygger indtil jeg engang skal videre med uddannelse.


Udover det så elsker jeg dyr og vi har da også et par stykker i min familie, det vil altså sige en hund som man måske kunne diskutere var dummere end snot :)) og en kat der ellers bare passer sig selv.


Nok om alt det.

Jeg har et slags on-off relationship med howrse her. Jeg spiller ikke så ofte mere som jeg har gjort førhen, og jeg kommer heller ikke til at spille så meget, da jeg kan have ret travlt i hverdagen ://


Ellers.. så er jeg ALTID klar på en snak, skriv endelig :))

Jeg accepterer ALLE venneanmodninger




Nu til noget med hvad jeg laver her på spillet.

AVL: 
Førhen var jeg en ret intens Engelsk Fuldblodsavler, men efter min pause fra howrse gik det pretty much i vasken. Men altså, sådan er det jo.
- Udover det, avler jeg nu nærmest kun for hyggens- og trofæernes skyld ;)) 
    Åh, men hvad hyggeavler jeg så med nu, tænker du nok... nu skal du høre; jeg hygger mig rigtig meget med blandingsavl og pt., har jeg en blanding mellem Andalusiere og Lipizzanere. Hvilket jeg finder meget hygsomt. Ellers avler jeg også en del på mine Hannoveranere og træner dem op.
- Der bliver også avlet en smule enhjørninger, men det er ikke dem, det meste af min energi bliver lagt i

RIDECENTER:
Mit ridecenter er primært til privat brug, meeen det sker dog, at der nogle gange bliver lejet et par bokse ud.

BEDÆKNING:
Jamen altså de fleste af mine hingste giver da lige en bette bedækning :)) du spørger bare.

SALG:
Jeg har "ofte" heste til salg, men hvis du skulle falde for en hest der ikke er sat til salg, så vær ikke bange for at sende mig en besked alligevel. Jeg er til at forhandle med 8)

KØB:
Jeg køber med glæde heste/ponyer. Alt imellem 500-4000. Så hvis du bare står og skal af med en, så sælg den da til mig :)