Aktuelt: Norske stavninger kan ses når jeg skriver. Øver mig i at skille sprogene fra hinanden


Oplever du at nogle bryder reglerne i private beskeder? Så husk at anmelde selve beskeden, så har Howrse-teamet bedre mulighed for at hjælpe.

Om mig
Hvem er Flitz? Opvokset på landet, udpræget ikke-sproglig i uddannelse, og sikrer nu at der kommer billeder i fjernsynet (har derfor til tider skæve arbejdstider og i perioder travlt i det virkelige liv). Jeg bor i Norge, så hvis du ser stavefejl, så er det bare norsk der sniger sig ind.
Herinde har jeg været med fra starten på Howrse DK, og spillet lidt før der kom en dansk version.
Hvad angår venner, så accepterer jeg alle af to grunde: Det er rart at have venner til begivenheder, og nogle ønsker at være ven med mig fordi jeg er moderator.

Min avl
Jeg avler lidt af hvert, men primært går jeg hele tiden i stå med min avl fordi jeg bliver grebet af noget andet eller fordi jeg glemmer bedækningstiderne. Den primære avl er enhjørninger. Jeg kan også finde på at krydsavle lidt.
Jeg går ikke efter at have eliteavl på almindelige heste, det er for intenst til mig.

Moderator
Jeg er en del af den grønne moderator-flok her på Howrse som hjælper med at holde styr på forummet, svare på spørgsmål, og spise Ows kage når han laver ballade. Du er altid velkommen til at skrive til mig eller den anden moderator billkau.
Hvordan bliver en moderator valgt? Til det spørgsmål kan jeg kun henvise til Ows svar: "Der er ikke nogen bestemt opskrift på at blive moderator. Supporten får mange beskeder, om folk der gerne vil være moderator, men det er ikke sådan det foregår. Det er en meget kompliceret udvælgelse, hvor jeg undersøger mange brugere, og prøver at finde en moderator med den karakter og personlighed, som Howrse DK har brug for i øjeblikket. Jeg håber, at I forstår. "

Tilfældige Howrse-facts
- Mit ID-nummer er 300 - jeg er altså bruger nr. 300 på HowrseDK og har været med her næsten siden start (dag 2-3)
- Mit avatar har jeg haft næsten siden jeg startede. Det er lavet specielt til Howrse, og jeg har kun skiftet det 2 gange. Én gang til et juletema (tæppe og nissehue på det nuværende billede) i julen 2013, og en lille måned til et der matchede min præsentation.
- Min første hest er Levio.
- Jeg har en hest der er født på 11/11/11 ved navn Three Elevens.
- Jeg kan finde på at krydsavle efter virkeligheden eller andre sjove ting, og sidder gerne og regner på fordelingen af færdigheder i excel.