Aktuelt: Norske stavninger kan ses når jeg skriver. Øver mig i at skille sprogene fra hinanden


Oplever du at nogle bryder reglerne i private beskeder? Så husk at anmelde selve beskeden, så har Howrse-teamet bedre mulighed for at hjælpe.

Om mig
Hvem er Flitz? En tosset tøs fra landet. Jeg har en HTX fra 2014 bag mig, er sidenhen uddannet i tv-branchen og står bag teknikken i det der kommer på dit fjernsyn. Jeg bor i Norge, så ser du stavefejl, er det sandsynligvis lidt norsk der har sneget sig ind i min tekst.
Her er jeg oftest mest aktiv i forum, da jeg ikke altid får trænet mine heste. Jeg må se om jeg ikke kan få rettet op på det. Engang.
Hvad angår venner, så accepterer jeg alle af to grunde: Det er rart at have venner til begivenheder, og nogle ønsker at være ven med mig fordi jeg er moderator.

Min avl
Jeg avler lidt af hvert, men primært går jeg hele tiden i stå med min avl fordi jeg bliver grebet af noget andet eller fordi jeg glemmer bedækningstiderne. Den primære avl er enhjørninger.
Udover det, så kan jeg godt lide at nørde med krydsavl og andre tal omkring avl. Jeg synes det er lidt sjovt at regne mig frem til det optimale kryds, eller bare et kryds der ligner virkeligheden. Jeg kaster min kærlighed på lidt forskelligt, prøver mig frem og stopper så igen.

Moderator
Jeg er en del af den grønne moderator-flok her på Howrse som hjælper med at holde styr på forummet, svare på spørgsmål, og spise Ows kage når han laver ballade. Du er altid velkommen til at skrive til mig eller en af de andre moderatorer; Dothea og Cassiopeja.
Hvordan bliver en moderator valgt? Til det spørgsmål kan jeg kun henvise til Ows svar: "Der er ikke nogen bestemt opskrift på at blive moderator. Supporten får mange beskeder, om folk der gerne vil være moderator, men det er ikke sådan det foregår. Det er en meget kompliceret udvælgelse, hvor jeg undersøger mange brugere, og prøver at finde en moderator med den karakter og personlighed, som Howrse DK har brug for i øjeblikket. Jeg håber, at I forstår. "

Tilfældige Howrse-facts
- Mit ID-nummer er 300 - jeg er altså bruger nr. 300 på HowrseDK og har været med her næsten siden start (dag 2-3)
- Mit avatar har jeg haft næsten siden jeg startede. Det er lavet specielt til Howrse, og jeg har kun skiftet det 2 gange. Én gang til et juletema (tæppe og nissehue på det nuværende billede) i julen 2013, og en lille måned til et der matchede min præsentation.
- Min første hest er Levio.
- Jeg har en hest der er født på 11/11/11 ved navn Three Elevens.
- Jeg kan finde på at krydsavle efter virkeligheden eller andre sjove ting, og sidder gerne og regner på fordelingen af færdigheder i excel.