Username
VElkommen til min profil!
Jeg er en voksen spiller, som finder spillet underholdende. Jeg er aktiv hver dag - nogle perioder mere end andre, da det virkelige liv jo også skal passes. Jeg er altid frisk på en hyggesnak, så tøv ikke med at sende en besked!
Køb
Jeg samler på æbleheste, og jeg er derfor altid interesseret i at købe dem, jeg ikke har i forvejen. Jeg søger også altid de trofæheste jeg ikke har.

Trofæheste jeg mangler:
1. Heste med dyrevennerne: Kaeru no Senshi og Monsteræg

Heste jeg altid søger:
1. Æbleheste
2. Sølvæbleheste
3. Ows Helios stråle
Det Sorte Marked
Jeg leder rigtig meget efter De vises sten og Artemis' pile. Sælger du, så send en besked med antal stk. du har, prisen i equus for alle, og ellers hvad du søger fra DSM (evt heste). 

Jeg søger altid: 

1. Gyldne æbler & harmonipakker
2. Akilles' hæle
3. Zeus lyn
4. Helios' stråle
5. Philotes' kærtegn
6. De viste sten
7. Kronus’ ur
8. Morfeus’ arm
9. Heras pakke
10. Frodighedstryllestave
11. Artemis' pil

Jeg bytter for andet DSM, heste og equus. Jeg vil også gerne bytte med ting fra listen for andre ting på listen. 
SALG
Jeg er altid frisk på at lave en god handel - gælder både ved salg og køb. Derfor hvis du er interesseret i flere af mine heste, så kan vi altid finde en god pris. Du kan finde de heste jeg har til salg under stutteriet ''Salgsheste". Dog har jeg mange ekstra trofæfarver og dyrevenner, som ikke er under slag, så du kan altid prøve at skrive og høre.

Jeg skal dog lige gøre opmærksom på, at jeg som udgangspunkt ikke sælger enhjørninger og specielle heste, som ikke er under salgsheste! 
AVL
Jeg har efterhånden fået stablet en del avle på benene. Som udgangspunkt, så fokusere jeg mest på avl af forskellige racer af enhjørninger.

Min ene hovedavl er holdet Corona Unicorns, hvor min søster og jeg avler Akhal-Teknier enhjørninger på højeste plan. Derudover avler jeg Curly EH under holdet Become the beast sammen med Tsukiko og Welsh EH under holdet MerryWeather. 
LAYOUT AF Elegance