Om mig

Mit (bruger)navn er, som du nok har gættet, Darkwolf.
Jeg er 26 år gammel og er lige i øjeblikket elev i en virksomhed.
Jeg er en gammel spiller, i den forstand at jeg har været aktiv for maaange år siden. 
På den gamle konto havde jeg topavlen af friesere sammen med et par andre fantastiske mennesker, men det er ikke friesere jeg har lagt min kærlighed på denne gang, på trods af at de stadig er min yndlingsrace IRL :) 
Dengang jeg havde min anden konto (som også hed Darkwolf, nogle af de "gamle" spillere husker mig sikkert), var jeg ekstrem aktiv på hyggeforummet. Det ærgrer mig virkelig at de har fjernet forummet på Howrse DK, og håber at de bringer det tilbage på et tidspunkt.
Du er dog velkommen til at spørge om spørgsmål. Det er ikke sikkert at jeg kan svare på alt, da der er en del ting der har ændret sig, men mon ikke jeg kan finde et svar på en eller anden måde :p

Derudover, godkender jeg alle venneanmodninger! Jeg forbeholder mig dog retten til at fjerne venner der ikke har været online i 30 dage.

Og til sidst, så lykønsker jeg alle retur, hvis jeg ser det!

Avl
Denne omgang er kærligheden faldet på Shagya-araberne. Jeg er dog elev i en virksomhed, og pengene er trænge, så derfor avler jeg ikke voldsomt seriøst. Jeg køber dog pas en gang i måneden, så jeg kan komme deropad lidt hurtigere.
Planen er, at jeg når op på Grand Prix niveau når jeg engang får et "rigtigt" arbejde. 
Jeg laver små eliter ved hver 1000. GP, for at se hvordan de klarer sig i Grand Prixet. Min nuværende, og første elite, Sundancer, placerer sig rimelig lavt, cirka 320 i mandags Grand Prix til terræn.

27/07/2023 nåede jeg højeste GP indenfor Shagya-araberne! 
12/12/2023 slog jeg mig sammen med sabiha for at avle Shagya-arabere!
Salg
Som udgangspunkt sælger jeg ikke nogle heste, med mindre de i forvejen står til salg. Gør de det, og står der ikke at de kan forhandles, betyder det ikke at de ikke kan forhandles alligevel. Jeg tager gerne imod pas eller DSM ting, men vi kan også tale om at forhandle en equuspris lavere end hvad hesten står til.
De eneste heste jeg IKKE sælger, er heste under Magyar Gyöngyök avlsnavnet. Disse er mine avlsheste, og før jeg når op på topniveau, sælges ingen heste herfra.
Derudover sælges hverken Satrath, Nalak eller Palle, da disse er mine første heste på denne konto.

Er der en hest du er interesseret i alligevel, udover de ovennævnte, så skriv gerne. Det værste du kan få er et nej, men jeg kan godt blive fristet til den rigtige pris.