SALG AF HESTE:


OBS: Lige nu sælger jeg NÆSTEN kun Tennessee Walker!

Alle de heste jeg sælger er fuldblod :)

Jeg sælger kun føl med en høj GP og gode færdigheder, så de kan bruges til noget større. De føl der f. eks. har 0 i færdigheder, bliver solgt forholdsvist billigt.

Alle mine føl er fuldstændig raske og har 100 i både energi, helbred og moral før de bliver solgt.

Derudover sælger jeg som skrevet også kun fuldblods-avl og derfor er prisen også højere end hvis jeg solgte blandinger. Der kan selvfølgelig komme en upser :) (som når man tror ens Hannoveraner er en TW hehe … fuck. )

Ind i mellem sælger jeg også mine andre voksne heste, men det er ikke så tit, at jeg sætter dem på salgssiden, så hvis man er interesseret, er man altid velkommen til at skrive til mig. Så længe man kan acceptere et nej :P Btw sælger jeg ikke nogle af hestene fra Team Stardust, så det er et nej på forhånd :)

OM MIG

Jeg hedder Emma og jeg er 15 år gammel. Jeg bor i to rækkehuse med mine forældre, min bror og mine kæledyr Molly - som er en hund, og Herman og Hermione som er kaniner. Jeg skal faktisk også snart have en dværghamster :)

Til hverdag går jeg selvfølgelig i skole, men ellers er jeg en del sammen med mine venner og veninder. Jeg spiller også en del computer, og derudover går jeg også med aviser hvilket er super hyggeligt eftersom der er super mange heste på fold det meste af året.

Jeg har redet i lige godt 9 år, men jeg rider ikke lige pt, og jeg ved ikke rigtig om jeg kommer starte igen. Dog rider jeg nogle gange nogle ture på islandske heste, eller en gang imellem på en af mine veninders.

Stutterier


Føllebøller:

Bare for mine små søde føl aha. De føl jeg sælger ligger også der, da jeg ikke magter at flytte dem, hmm.

-

Team Stardust:

Her er mit stjernehold for heste med 2000+ i færdigheder!

-

Hyggeheste:

Her er de heste jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal gøre af, men som jeg heller ikke vil sælge aha.

~ Emma! <3


Til minde om min elskede kanin, Rosie , 2018-2019a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png