Speak, friend, and enter

Da jeg som 12-årig oprettede denne profil i 2011 blev jeg fuldstændig bidt af spillet. Nu er jeg 24 og studerer biologi på universitetet; men jeg synes stadig det er hyggeligt at være herinde på Howrse af og til. 


Jeg rider ikke, og har generelt aldrig haft den store kontakt med heste, men jeg er alligevel enormt fascineret af dem og alt andet dyreliv. Og så er der bare et eller andet ved det her spil, der har grebet mig og nægter at give slip :p 


Jeg nyder at skrive med folk, så smid endelig en besked forbi hvis du skulle finde på noget at skrive om. Det kan være hvad som helst! Jeg skal dog advare om at jeg er forfærdelig til at svare på beskeder, så jeg undskylder på forhånd hvis jeg glemmer at svare:) 

Som i nok har gættet ud fra min profils layout, så er jeg lidt af en nørd hvad angår musik, spil, film og serier. Min absolutte yndlingsfilm er Ringenes Herre, og jeg elsker hele Tolkiens univers generelt. Jeg er også en kæmpe spil-nørd, og især The Witcher, Fallout og Elder Scrolls universet i form af Oblivion og Skyrim elsker jeg at spilde min tid på. 

Så er der bands som The Killers, Twenty One Pilots, Fall Out Boy, Panic! at the Disco, Bring me the Horizon, Hozier, Muse, Coldplay (jeg kunne blive ved), som jeg også er stor fan af. Jeg elsker at gå til koncerter! :DD


Mine store interesser ligger i at tegne, skrive, læse og spille klaver og guitar. Jeg var SÅ lykkelig første gang jeg så at en af mine illustrationer var stemt ind til spillet! 


Serier optager alt for meget af min fritid, men who cares, jeg elsker det¯\_(ツ)_/¯

Yndlingsserien må være de første par sæsoner af Supernatural og Game of Thrones, men jeg er også vildt grebet af The Walking Dead, Daredevil, Sherlock, Peaky Blinders, The Umbrella Academy, What We Do In The Shadows og mange MANGE andre...


Jeg er en meget nostalgisk anlagt person, og derfor har jeg stadig mange af de allerførste heste jeg fik her på Howrse :) Janus under fanen "Liljegårdens første" er min allerførste hest herindefra og Lily er min anden. De er begge Welsh, men min avl har ændret sig sidenhen..


Jeg bruger ikke nok tid herinde til at være med i løbet om elite-avlen, så jeg vil kategorisere mig selv som en hygge-avler. De racer jeg prøver at få op i høj GP er Trakehner, Highland Pony, Tinker, Kerry Bog, Shire og Curly. Derudover avler jeg mange forskellige racer af enhjørninger. Det går meget stille fremad, og jeg er godt klar over, at jeg aldrig vil ende med de bedste heste her på Howrse. Men jeg hygger mig med det:) 

Køb: De eneste heste jeg er interesserede i at købe lige pt er heste med farver jeg ikke ejer i forvejen og sølv æble heste <3
Køber dog ikke sølv æbler for mere end 600 pas, med mindre der er færre end 20 af dem tilbage. 


Salg: Hvis jeg sælger en hest, kan du finde den under salgene. Det er ikke mange af mine heste, som jeg er villig til at sælge. Jeg sælger f. eks ingen heste under fanerne "Loved Ones", "Divine", "Specials", "Avlen" eller "Trofæ". Desuden sælger jeg ikke æble-heste eller sølv-æbleheste, da jeg samler på disse :)


Bytninger: Jeg søger altid De Vises Sten, Helios stråle og Gyldent æble. Jeg har mange ting fra Det Sorte Marked at bytte med, så bare send en besked, hvis du vil høre, om jeg har noget, der er værd at bytte med ;) 


Bedækninger: Stort set alle hingste giver bedækninger til den rette pris <3  (Med undtagelse af mine avls-hingste)

Mit største fokus her på Howrse er trofæerne, og lige i øjeblikket er målet at eje alle de forskellige farvevariationer for de forskellige racer. Derudover går jeg efter mange æble-heste og udgåede æble-heste. <3


Jeg er desuden begyndt for sjovt at samle på heste med navne fra forskellige film og serier jeg elsker. Jeg forsøger at udfylde mine avlsnavne "Lord Of The Rings" og "The Hobbit" med heste der har karakterernes navne og ligner dem så godt som muligt^-^ 


Et sidste mål er at få mit ridecenter op og køre igen, da det er gået meget ned af bakke siden jeg holdt en lang pause.


Jeg havde engang en bunke dejlige partnere, men siden jeg bare hygge-avler nu, er jeg ikke interesseret i at danne partnerskaber lige i øjeblikket. Jeg er desuden på meget on/off, så jeg ville ikke kunne tilbyde holdet særlig meget.


Jeg er heldig at have skrevet med en masse fantastiske mennesker herinde. Jeg godkender ALLE venneanmodninger, og forsøger at lykønske tilbage så godt jeg kan. 


Jeg hjælper gerne til under begivenheder,
så I skal være velkomne til at smide en venneanmodning forbi i den forbindelse. Jeg er som skrevet på lidt on/off, så det er ikke sikkert, at denne profil altid er helt "up to date". 


Tak for at læse min profil!


Layout og avatar er lavet af mig selv




*Tidligere kendt som Animal-girl