Hejsa

Mit navn er Ida og jeg er en hestefreak på 25 år..
Jeg har overtaget denne bruger fra min søster, da hun har mistet interessen.
Brugeren blev oprettet engang i tidernes morgen, hvor min søster opkaldt brugernavnet efter hendes pony (Coco) - som vi desværre mistede i 2021. Vi havde hende i 12 år. 

Jeg har 3 heste, den ene er What A Spot og er 15 år samt 160 cm. Vi rider både spring og dressurstævner.

Min anden pony hedder Flower. Hun er en welsh blanding på omkring 130 cm. Hun betyder alt for mig. Da vi købte hendes mor, vidste vi ikke den var gravid. 10 måneder senere fik vi Flower. Det var den 9 juli 2010. Min bedste ven. Jeg har mange gange overvejet om jeg skulle sælge hende, men hun betyder alt for meget til det. Så hun bliver hos mig forevigt. Vi har redet mange stævner sammen, og der har ikke været én gang, hvor hun ikke er kommet hjem med en roset. Ofte har hun 2 med hjem. Vi er desuden blevet klubmester for henholdsvis hest og pony for 5 år i træk. Hun har desværre lige været igennem 2 operationer, da hendes knæ låser (vokseværk, der ikke vil gå væk). Derfor er vi pt. igang med genoptræning. Flower fik i maj måned en lille baby, en hoppe, Forever Mirabella.

Jeg studerer til socialrådgiver og er færdig til januar 2024, og derudover er jeg influencer i min fritid, da jeg har omkring 57.700 følgere på Instagram (Ida_flower_spot).

Jeg har ikke Howrse for at være en af de bedste, men fordi jeg hygger mig med at ordne hestene herinde og sælge og købe ting. Det er da hyggeligt.

I må meget gerne lykønske mig, så vil jeg (når jeg har tid) sende en tilbage. På forhånd tak - og send mere end gerne en venneanmodning. Jeg accepterer alle.