Der er nu mulighed for at leje en af mine hoppers maver. Frit valg på alle hylder! Prisen er selvfølgelig meget forskellig alt efter hvilken hoppe du vælger, og om det er din egen hingst, mine hingste eller en fremmed. Der betales første og anden rater så jeg er sikker på handlen. Jeg skal have modtaget pengene inden jeg ifoler. Skriv en privat besked, så finder vi ud af en fair pris for begge parter!

HEJ MED DIG ;D Jeg hedder Stine, og er fra 00. Jeg har spillet Howrse i cirka 4 år med en masse pauser. Jeg ligger intet seriøst i spillet, det er bare godt tidsfordriv og afkobling.






Jeg har svært ved at holde mig til én race, så jeg avler hovedsageligt lidt af hvert. Min hovedavl er dog Tennessee Walker. 

Jeg sælger de fleste føl jeg har, så spørg endelig! Jeg bider bestemt ikke. :) Udover det, låner jeg mine hoppers maver ud (Stor succes førhen, skriv PB for mere information) Og mine hingste tilbyder selvfølgelig bedækninger. - Alt dette til billige penge. Jeg har aldrig tilbud, men altid en masse fede priser, som er fair for begge parter. Hvorfor skal det være dyrt, når det lige så nemt kan være billigt? :)


 JEG SØGER DESPERAT ET HOLD MED ENTEN FJORDHESTE ELLER TENNESSEE WALKER.



Husk du ALTID må skrive en besked til mig. Det vil jeg elske :)