cowboy-and-sunset.jpg
Bag skærmen;                                                                 Som hos alle jer andre sidder der også en bag denne her skærm.                                                                      Mit navn er Amalie, jeg er 20 år gammel og har redet siden jeg var 8-9 år gammel. Jeg har efterhånden redet på alt fra rideskole ponyer til fuldboldsheste og ungheste, så erfaringen mangler ikke. Jeg går pt. på gymnasiet i 3.g, så jeg er jo snart færdig.

AVL:

Jeg avler efter at opnå trofæer, hvilket altså betyder at min avl skifter meget og at jeg IKKE sælger af de heste jeg pt. har noget avl igang med, da der er et formål. Jeg avler gerne føl på bestilling fra opdrætte, men jeg tager lidt forskellige priser for det. Eksempelvis koster en hest med 300-400 GP mindre end en hest med 1000-1500 GP, skriv til mig for priser.

KØB OG SALG

Jeg finder selv de heste jeg vil købe, så lad værer med at skrive til mig om jeg vil købe jeres hest!

Det hænder fra tid til anden at jeg ryder ud i mine heste, når det sker kommer dem jeg ikke kan bruge til salg. Har hestene ting fra DSM koster de pas og equus, dette kan forhandles med priser der hedder enten 100.000 equus pr. pas eller en ting fra DSM svarende til det antal pas hesten koster.
DSM ting jeg søger;

Følgende ting vil i altid kunne forhandle med mig omkring.

Overflødighedshorn(1 pr pas)
Frodighedstryllestav(1 pr pas)
Gyldent æble(1 pr pas)
Helios stråle(1 pr pas)
Kronus Ur(1 pr 2. pas)
Heras pakke(1 pr 3. pas)

andet kan komme på tale, men dette er de ting jeg altid søger :)

                     Layout By Genny's Graphix