hejsa og velkommen :D jeg er voksen spiller og bruger en del af min fritid på he-ste. Ikke bare på nettet men også i min hverdag. Jeg har selv en dejlig Pinto hoppe på 22år. der er godt gang i hende endnu. Jeg ahr også et føl efter hende en irish cob/tinker blanding hendes navn er Scammell’s amazing Spirit i daglig tale maze.

 Jeg har tidligere været western rytter, men jeg er så småt begyndt på noget dressur. Ellers er det ridning på hygge plan, Ud over at have heste har jeg også 5 Fugle. jeg er virkelig et dyre menneske!!!


 Jeg avler Conall's Drumhorses, Shire og Tinkere. 
Min ide med min avl er at avle disse 3 typer heste, dog uden at der kommer til at gå indavl i den 
(skør plan som ikke har nogen betydning for spillet, men jeg prøver nu bare for sjov )


 jeg sælger gerne bedækninger af mine hingste, dog er Drumhorse og Shire dyre da de kun kan bedække 3 gange... jeg tager også gerne imod bestillinger af føl, jeg kan dog ikke forsikre dig køn eller farve 

:Drumhorse: Hingst 1. Conall's Ozzy of DK Hingst 2. Doralian Hingst 3. Conall's Fireligth Hingst 4. Conall's Nimbus Conall's Ozzy of DK skal beække i tidens løb: Conall's Kaley Oreo de Lera Conall's Lena Tiara Doralian skal beække i tidens løb: Cecilia Likør Mingalina :Shier: Hingst 1. Sir Lancelot Hingst 2. Malan King Ral Sir Lancelot skal beække i tidens løb: Thumbelina Conall's Queen Ice Malan King Ral skal beække i tidens løb: Bella Conall's Queen Ice :Tinker: Hingst 1. ღ Indi ღ Hingst 2. Bernad Hingst 3. Rolan Hingst 4. Conall's Yoyo ღ Indi ღ skal beække i tidens løb: celina Devine Conall's Shannon og Føniks

Bernad kommer til at bedække næste generation.. 
Mine heste som står under salg er til salg... ellers kan man måske bestille en bedækning hos den hest man vil købe

 hvis du står med enten en Drumhorse, Shire eller Tinker som der ikke er ind avl i (se under avl ) men du gerne vil af med er jeg meget interesseret!

Har i spørgsmål så skriv jeg bider ikke 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png



 hjælp til føltræning!!!!

 2-6 mdr: strigl, kæl, vand, gulerod, pleje, læg til ro

 6 mdr: strigl, gulerod, kæl, vand, foder, læg til ro 

 8 mdr: strigl, leg 1 t, foder, leg 8 t, kæl, vand, gulerod, leg 2 t, læg til ro 

10 mdr: strigl, leg 1 t, foder, leg 9 t, kæl, vand, gulerod, leg 2 t, læg til ro 

1 år: strigl, leg 1 t, foder, leg 10 t, kæl, vand, gulerod, leg 1 t, læg til ro 

1 år 2 mdr og 1 år 4 mdr: strigl, leg 1 t, foder, leg 10 t, kæl, vand, gulerod, leg 1 t, læg til r