Jeg er stoppet som moderator, men det er stadig muligt at finde min hjælpe hjemmeside, som du finder her, hvor der forskellige små tips og tricks til spillet. Jeg vil forsøge løbende at udvikle på siden, så skriv endelig, hvis du har nogle ideer til emner, du gerne vil have beskrevet på min hjemmeside.

Hvordan bliver jeg moderator?
 Der er ikke nogen bestemt måde til at blive moderator - og det hjælper hverken at skrive til en af os moderatorer eller support, at man gerne vil være det. Det er en kompliceret proces, hvor Ow vælger ud fra den karakter og personlighed, man har på Howrse, f.eks. hvor aktiv, man er, hvor godt man er inde i reglerne og hvordan Howrse fungerer, hvor god man er til at hjælpe i forum og privatbeskeder, hvor diplomatisk man er, osv. Der er rigtig mange faktorer, som Ow tager med i sine overvejelser.

Hvordan blev jeg moderator?
Før jeg blev valgt, havde jeg på ingen måde gjort udtryk for, at jeg gerne ville være det, og da jeg først blev tilbudt "jobbet" ved at Ow skrev til mig, skulle jeg først overveje, om det var noget, jeg egentlig gerne ville, da jeg slet ikke havde gjort mig nogen tanker om at blive moderator. For selvom mange tror, at det er fedt, så er det jo ikke lutter lagkage at være moderator 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png?w12la4zfo9 Mange gange skal vi jo også være de "onde", som låser tråde, giver straffe, holde ro og orden, som kan medføre sure miner fra nogle bruger. Desuden er det meget tidskrævende og det er ikke usædvanligt, at ens indbakke er fyldt op, når man logger på, osv. 2a1af738d56da555be74920210e2babc.png?w12la4zfo9

Hvordan får jeg hjælpe?
Hvis du er i tvivl om, hvem du skal kontakte for at få hjælp, så kan du altid skrive til en af os moderatorer, så skal vi nok sørge for at hjælpe dig med at få skrevet til de rigtige eller sende dit problem videre. Der er dog nogle generelle guidelines for, hvor du skal skrive med spørgsmål, problemer og ideer.

Hvor stiller jeg spørgsmål omkring spillet?
Hvis det er spørgsmål til spillet, så kig først om dit spørgsmål evt. bliver besvaret i "Hjælp til spillet", derefter kig om det evt. er blevet besvaret i forvejen i "Spillets Gang", ellers opret et spørgsmål der, hvis du tror, at andre brugere muligvis kan svare på dit problem. Det er bedst at stille sit spørgsmål i forum i stedet for at skrive privat til os moderatorer, hvis der er en chance for, at andre brugere kan svare på det, da det jo også kan komme andre brugere til gode. Spørgsmål om karma og værdipas skal dog stilles til en af os moderatorer i en privat besked, da man ikke må spørge om dette i forum.

Hvordan anmelder jeg stødende beskeder?
Stødende beskeder, uanset om det er i forum eller i privatbeskeder, skal meldes med "anmeld misbrug". Hvis det er noget rigtig stødende i forum, må du meget gerne skrive til en af os moderatorer, så vi hurtigere kan få gjort noget ved det.

Hvordan klarer jeg tekniske problemer?
Tekniske problemer kan vi som moderatorer desværre ikke hjælpe med, da vi ikke kan gå om bag spillet, så uanset om der er tekniske problemer, der ikke virker, du er blevet snydt eller hacket, problemer med paskøb osv., så kan vi desværre ikke hjælpe, så der skal du skrive til support, som du finder under profil > min konto > kontakt os > send en ticket.

Hvordan giver jeg ideer til spillet?
Ideer kan både sendes til en af os moderatorer eller til support under profil > min konto > kontakt os > send feedback > forslag.
Jeg har sammen med Limira hannoveraneravlen Olymira ("Oly" fra OLYmpen og "mira" fra LiMIRA), hvor vi avler tophannoveranerne på Howrse. Du godt kan forvente, at de hannoveranere med den bedste genetik og de fleste færdigheder på den danske Howrse har avlsnavnet Olymira efter sit navn 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png?w12la4zfo9
Det er muligt at bestille både færdigtrænede (20 pas) og føl (12 pas) eliter hos os - bare skriv for nærmere information!
Mine guddommelige heste, femte elementheste og udgåede æble heste sælges ikke, så det hjælper ikke at plage om at få lov at købe dem 0bcb59b20b3d6ca052d914412ddf00ab.png?w12la4zfo9

Af Det Sorte Markeds ting søger jeg altid morfeus' arme, afrodites tårer og frodighedstryllestav, så bare skriv, hvis du har en af disse ting, som du gerne vil af med.
Jeg får rigtig mange beskeder fra personer, der gerne vil have, at jeg lærer dem at lave HTML koden til deres profil - og nu må jeg desværre sige, at jeg ikke længere hjælper med dette, da det tager for lang tid.

Jeg kan desværre heller ikke længere tilbyde at lave layouts for andre, da det ikke er tilladt ifølge Howrses regler at tage noget for at lave illustrationer til andre.

Der er flere, som har spurgt ind til, hvordan jeg laver mine layouts.
Svaret er, at jeg selv designer mine baggrunde i photofiltre, men man kan lige så godt bruge photoshop, gimp osv., hvad man nu lige har af programmer, der kan arbejde i lag. Programmeringssproget er HTML, hvor jeg selv har skrevet koden. Jeg bruger altså hverken noget program, hjemmesider eller andet, så når det kommer til dette, kan jeg desværre ikke give andre råd end at google HTML og læse sig frem til, hvordan man koder i dette.
Jeg hedder Charlotte og er 21 år gammel, så jeg er voksenspiller. Jeg havde ikke troet, at et hestespil ville kunne fange mig på denne måde, men den måde, hvorpå Howrse er fuldstændig gennemført og man taktisk skal tænke sig om i forbedringen af sine heste gennem avl og korrekt træning, har simpelthen gjort, at jeg er blevet bidt af det.
Jeg er selv hestepige, men har pt. ingen rigtige heste, da jeg har måttet flytte til Aalborg for at studere til ingeniør, hvor jeg ikke synes hest og studier går op i en højere enhed, hverken økonomisk eller tidsmæssigt. Så kan jeg i stedet passe mine virtuelle heste her på Howrse.