Denne konto har aldrig skiftet hænder.....

Jeg sælger hverken avlsheste eller bedækninger af nogen racer, medmindre de står i offentlige bedækninger



Howrsecup var et tidsbegrænset spil i stil med howrse (som sluttede i Februar 2013), men alligevel anderledes. Hestene skulle passes som her, men der var ingen føllege, ingen rideture, man kunne kun træne med "forenklet træning" som var 3 timer af gangen. Hestene skulle ikke være 10år for at få 100 blup, men skulle være færdigtrænet i det 3 bedste evner samt have 20 sejre. Til gengæld kunne man kun forbedre gpen 22 timer efter hoppen var født, så for at få de bedst mulige heste, var det vigtigt at avle videre HVER dag så tæt på de 22 timer som muligt.

Spillet var et holdspil, hvor der kunne være op til 20 medlemmer på hvert hold. For at komme til finalen (championship), skulle man samle diamanter - hvilket hovedsagligt skete ved at udfordre andre spillere (man fik dog også diamanter fra at vinde konkurrencer samt kunne fange ufoer med diamanter). Jo flere diamanter du/de spillere man udfordrer havde, jo flere diamanter var der på spil. Hver udfordring bestod i at man skulle tilmelde 2 heste til hver disciplin (terræn, trav, spring, dressur og galop) og så håbe på man havde de bedste heste.
De hold med flest diamanter, kom i de bedste ligaer til finalen, hvor "Elite" var den bedste liga. Diamanterne gav også en bonus til ens heste (på samme måde som ridecenter gør), hvorfor det var godt at have mange diamanter.
I selve finalen var diamanterne ikke så vigtige (bortset fra bonusen derfra), men der gik det ud på at hvert hold udfordrede andre hold (i modsætning til det før var individuelle spillere der udfordrede hinanden), og udfordringerne var faste så hvert hold havde 2 udfordringer per dag. Det hold med flest sejre, vandt howrsecup