Lidt om mig selv:
Jeg har haft en del profiler igennem årene. I ved hvordan det er. Den første profil jeg havde var før enhjørningerne blev en ting, husker tydeligt da de blev tilføjet til spillet. På et tidspunkt dyrkede jeg virkelig at avle franske travere på højt niveau. Denne gang er jeg tilbage med samme navn, som tidligere, fordi jeg gerne vil prøve at mindske min doomscrolling på de sociale medier. Indtil videre går det faktisk meget godt med det. Hvorfor lige Howrse? kan godt lide aktion systemet. og det er sådan det. Spillet er ret fokuseret på at få dig til at hive tegnebogen op ad lommen, hvilket er ret træls.


Avl:
Jeg leder efter ikke fuldblods heste. 


Mine Heste/salg:
Hvis du finder en hest under syv år du er interesseret i så skriv til mig og vi kan finde ud af noget. Har ret godt styr på hvordan man BLUP'er. Prisen kommer an på race standarden, men er villig til at BLUP hesten/ponyen for den rigtige pris.
Dog har jeg ikke adgang til reserverede salg endnu, dog har jeg direkte.

Mit mål:
I denne omgang er at avle heste der er gode til specifikke konkurrencer, ud over race standarder.. Er ikke interesseret i at komme på ranglisterne for fuldblods avl igen.