Hjerteligt velkommen til denne profil. a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png

Profilen ejes af mig, Amalie og jeg er .. lad os bare sige måske lidt for gammel til at bruge så meget tid på dette spil, jeg startede i 2010 på den engelsksprogede side så jeg har lidt erfaring med spillets gang. Så er jeg mega teknologi spastiker, så dvs. at jeg ikke har lyst til at få lavet et fancy layout eller andet der kræver speciale i pc teknologi så det behøver i heller ikke at spørge om. Det vil også sige at hvis vi skal handle og det ikke virker i første omgang så skriv for det er oftest bare mig der knolder rundt og ikke ved hvordan man kan lave private handler.  

Jeg elsker at hyggesnakke så I skal være mere end velkomne til at sende en besked afsted til mig og jeg accepterer alle venneanmodninger. 

Lige pt. er jeg igang med en uddannelse som tager rigtig meget tid men jeg prøver at være online så meget som overhovedet muligt.

Jeg sælger diverse ting fra DSM til fornuftige priser så hvis I søger noget skal I være velkomne til at spørge. Hvad heste angår prøver jeg så vidt som muligt at komme alle forespørgsler til gode, altså hvis I er interesserede i at købe en hest må I hjertens gerne spørge, men I skal acceptere et nej, og jeg frabeder mig på forhånd beskeder som --> "kan jeg købe din hest med gyldent æble osv ting fra DSM for 500e" for det tager jeg som en useriøs henvendelse. 

Jeg glæder mig til at komme rigtigt igang herinde og både snakke med og finde ud af hvad andre spændende personer, der bruger tid herinde laver til dagligt. 

Husk at vi alle skal have det godt herinde og det betyder at vi skal holde en god tone og hygge os, det er et spil så det skal være rart for alle at åbne skærmen og logge på når de har fritid. 

Udover de gængse ting jeg har skrevet øverst så er jeg en glad og smilende pige, der går op i vores miljø og alles velvære, hvis I er kede af det bag skærmen og ikke føler I kan snakke med hverken veninder, venner eller familien om jeres problemer står jeg til rådighed og klar til at tage en snak, jeg vil også gerne snakke om de gode ting der er sket så smid en besked og lad hjertet snakke for jer.