Velkommen til min profil! 
Jeg har været på Howrse et stykke tid, så spørg endelig hvis der er noget du er i tvivl om :) 
Jeg er en ung kvinde på 22som går op i heste, kreativitet og læsning ^_^ 
Jeg har min egen Fjordhest på 7 år, som hedder Carlos Godthaab. Måske du kender ham fra Facebook eller instagram? :D
Spørg endelig hvis du vil vide mere :) 

Jeg avler primært EH'er. Dog har min største fokus været på Engelsk Fuldblod. 


Jeg avler gerne til dig, hvis du mangler en til din trofæ-samling :) 

Jeg er næsten altid villig til at sælge, bare til den rigtige pris. Dog Sælges INGEN af mine top Eh'er (Engelsk Fuldblod) Men det er selvfølgelig stadig tilladt at spørge ^_^ Vi kan altid finde et kompromis :)   
Det sker selvfølgelig at jeg tager DSM ting i stedet for pas. Skriv og hør ad hvis det er. Skriv hvis du har noget at byde på eller vil indgå en god byttehandel. Jeg er til at handle med ;)
Jeg har valgt kun at opstalde mine egne heste på mit ridecenter, da jeg så får det jeg ønsker ;)

Dog har jeg 2 bokse med bruser som jeg ikke selv bruger :) Hvis du ønsker den eller begge reserveret til dig, så smid en pb og vi finder ud af noget :) 

17-12-14:
Det er efterhånden et stykke tid siden update; Men her er den nyeste top hoppe! 
Bella


NU MED3 STJERNER!
- Vi har nået den 3. stjerne ved Ef eh'erne :D

17-12-13:
Ja det har nu været et stykke tid siden jeg har opdateret denne, men ja, avlen går stærkt fremad og har netop i dag fået et nyt hingsteføl på over 457 i GP :D

13-09-13:
Bedste Ef Eh'er pt. Her får du top 3:
1: Mirrita
2:Elrath
3:Ginger

30-07-13:
PT den bedste hoppe Mother Earth
Tag et kig på den nyeste toptrænet avlshoppe;
Rebekah
Nyeste på EF Eh-toppen er:
Så kom der en ny 1'er ^^
Josh♂
Her til aften kom en ny 1. plads til ^^ Shane
Hunter
Zane
Jessica

19-07-13:
Så blev der lige ryddet lidt op i et par studerier, hvilket vil sige at jeg nu har endnu flere heste i salgsstalden. Det gælder nu nogle ren racede heste ^^ Tag et kig på dem ;)

09-07-13:
Min nyeste Ef Eh hingst er blevet færdigtrænet. Han hedder Joey ^^ Se ham her :) Derudover har min bruger også fødselsdag i dag, hvilket vil sige at jeg i dag, har været aktiv i 2 år ^_^

Ja, hvis du har spørgsmål eller noget så skriver du bare. Jeg godkender også alle venneanmodninger, så du ansøger bare hvis det er. Jeg lyk-ønsker tilbage så godt jeg nu kan, glemmer jeg dig, så er du velkommen til at skrive til mig og påminde mig omkring det :) Derudover vil jeg lige påpege at hvis du køber en hest af mig så lyk-ønsker jeg dig som tak for køb :) Hvis du har lyst til at skrive en random besked eller andet, så sender du også bare en. Du er også velkommen til at bede mig om hjælp til spillet eller et mål eller andet. Jeg hjælper gerne :)
Jeg skriver også et skønt rollespil med Hikanu i postkassen og derfor er jeg meget ofte på :D

Nå, men min præsentation er præsenteret at et par af mine dejlige Ef eh'er som repræsenterer et par karakterer i rollespillet med Hikanu. Øverst er der Yassu, en elver juvel smed :)  Så kommer Joey, som er Michelle's søn. Under Joey er Michelle så xD hehe xD Hun er heks :p Og til sidst så kommer Rose :3 En anden heks :3 Alle sammen fra den gode side :D

Her er lidt billeder, der er copyright på alle! :) Accepter venligst! Hvis I vil noget med nogle af dem, så skriv og spørg først, det værste er jo bare et nej :)
Jeg tager generelt dyrebilleder.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic