Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicVelkommen til Neesai's hjørne af HowrseImage and video hosting by TinyPic
Som mit Banner viser, bestræber jeg mig på den danske hesterace Knabstrupper, som personligt også er min yndlings race. Jeg har på sigt håbet om at få skabt nogle af de bedste knabstruppere på howrse, men ved også det vil blive en lang proces, med mine kvalitets krav og at jeg har været væk fra howrse i nogle år.  


Nyheder

26/10-18

'Imagine it', mit nyeste skud på stammen af heste tegnet til det gyldne æble, kom igennem afstemningen og er nu en del af de gyldne æbler, wuhuu!! 

Håber i vil tage godt imod ham, og synes han vil kunne klæde en af jeres heste.

 

Hestene og Stutterierne

 Mine stutterier består hovedsageligt af knabstruppere, men da jeg før hen gik op i Andalusier, som også er en af stamracerne til knabstrupperen, vil du også se nogle af disse under mit stutteri Cavallino. Det vides endnu ikke om jeg vil begynde på Andalusier avl igen.

Mit hovedstutteri er 'Søvang Ѧ', som kun består af Knabstruppere avlet under bedste vilkår


Bedækninger

Alle mine heste får først lov at avle når de har 100 BLUP, og får kun lov at avle med tilsvarende 100% rene knabstruppere som også har 100 BLUP.

Jeg sælger ikke nogen bedækninger af mine 'Søvang Ѧ' hingste på bedækningssiden. Ønsker du derfor en bedækning af én eller flere af mine 'Søvang Ѧ' hingste eller føl på en af mine hopper, skal du sende mig en privat besked. Herefter kan vi snakke om det kan lade sig gøre og eventuel pris.

Du kan hurtigt få et overblik over om mine heste har 100 BLUP, da de modtager en stjerne (⋆)  placeret efter deres navn.

 

Heste til salg

Der er i øjeblikket ingen heste til salg

...

...

...

...

...

...

 

Image and video hosting by TinyPic Den sorte perle/Gyldne æbler Image and video hosting by TinyPic

I samarbejde med min kusine, som på Howrse går under navnet Amiea, laver vi heste 'gyldne æbler' til den sorte perle, som vi selvfølgelig håber kommer igennem afstemmningen og bliver en del af spillet. Mit fokus er selvfølgelig at lave illustrationer, der passer særligt godt til knabstrupper racen og de farver den tilbyder.

alle de heste jeg tilegner gyldne æbler, vil få et æble der passer til hestens original farve.

Det er kun heste under stutteriet 'Søvang Ѧ' der vil få gyldne æbler


_____________________________
Profilen tilhører Neesai