1 - Har du brug for en bedækning (og som det er muligt at sende uden at skulle sende hingsten med) så sender jeg altid til 500 Equus i enten offentlig eller reserveret.


2 - Søger altid venner + spillere jeg kan hjælpe i begivenheder så ansøg mig hellere end gerne. 

Mine venner står alfabetisk, da jeg lige pt. har 595 venner og så kan det være svært hvis man f.eks. skal sende en gave fra butikken til ens ven og de står rodet.

3 - Hvis du ønsker at være på Howrses officielle tråde (altså hvor det faktisk er Howrse teamet der står som admin, moderator osv.) så er vi på noget der hedder: Discord

Hvor du kan være med til at snakke med andre spillere fra den danske server ligesom de gamle tråde vi havde i selve spillet men som blev fjernet.

Der er f.eks. Hyggetråde, Hjælp til begiveheder, hjælp til daglige mål, hvad har du vundet i Begivehederne eller Heldgenstandene osv.

Det første der møder dig er engelsk derinde, men du kan altid spørge enten mig (jeg er 1 af de 3 Ambassadører for den Danske Howrse), Howrse teamet under "kontakt os" hvis du scroller nederst på din side eller en moderator (spillerne billkau og Flitzie)

4 - Jeg sælger de fleste af mine heste, også flere fra mine hold, men der er også nogle hold jeg aldrig sælger fra.

Kan købes:

Klakihorn (EH Islændere)
Andalusier Allstarts (Alm. Andalusier)
Upendi (alm. Paint horse)

5 - Jeg søger DSM, alt efter hvad det er kan det byttes for andet DSM, sættes på heste eller købes for Equus.

Held:
Det Gyldne Skind
Overflødighedshorn
Titanens Udfordring

Aldring:
Morfeus' Arme
Stykker af Himlen

Optimering:
Nyx pakker
Pandoras Æsker

Avl:
Eros æg
Zeus Lyn

Personliggørelse:
Gyldent Æble
Harmoni pakker

6 - Jeg søger nogle få heste:

Guderne Krøsus og/eller Solen
Heste som har De Vises Sten
Sølvpelse 

7 - Jeg plejer ikke at købe heste tilbage jeg sælger, dog hvis du er kommet til at sælge en hest ved en fejl, så vil jeg som regel sælge den tilbage til dig (hvor det self. dækker sådan at jeg får det tilbage jeg brugte)
Jeg er en af Ambassadørerne for den Danske Howrse (1 ud af 3 som blev valgt af spillerne dengang og accepteret af Howrse) så jeg kan svare på langt de fleste spørgsmål du kan have.

Så vil du vide f.eks. hvad du skal gøre for at få præmier fra en Guddommelig, Vild osv. eller spørgsmål ang. Pasfrø så skriv gerne.

Så hvis du skal have besvaret spørgsmål eller hjælp til at formulere dig på engelsk, så hjælper jeg dig gerne.

Træls men åbenbart nødvendigt at skrive:

Dette betyder IKKE at jeg kan lave ændringer i dit spil, give dig manglende præmier/gaver osv. der skal du skrive til selve Howrse teamet om.

Så jeg forventer en ordentlig tone når du skriver til mig (og til andre spillere self.)

Da jeg har et liv udenfor Howrse, betyder det ikke at jeg er på hele døgnet, men jeg kan hjælpe dig det meste af tiden hvor Howrses team ikke vil/kan svare dig.



Jeg er kvinde

Født i 1996

Jeg er bosat i Jylland

Har kæledyre7e0b504610fac2eb3eaba34d6edee5b_v1502874817.png

Jeg bruger Howrse til at slappe af, så er ikke på hele tiden selvom den siger jeg er online, min Howrse står bare meget åben.