Velkommen til min profil!

Om mig, hvis du føler for at lære mere om mig
Mit navn er Nadia, og jeg har spillet dette spil længe. Jeg har til tider arbejdet hårdt med genetik herinde, men jeg gider det ikke mere, da det tager voldsomt meget tid, men det hele ender med en magtkamp om førstepladsen, fordi man ikke kan arbejde sammen.
Nå, men jeg er 15 år, jeg rider selv på forskellige ponyer og heste på en rideskole nær Vejle. Jeg har redet i mange år nu.
Jeg er meget kreativ, og jeg tegner en hel del. Mest af alt tegner jeg meget i detaljer, og de kan ses nederst :)
7/7-15 - Jeg har købt mig en tegneplade, og jeg er allerede klar med en illustration til den sorte perle! :D
Jeg spiller meget The Sims 3, hvor det omhandler heste, avl, konkurrence og at tage flotte billeder, som jeg så redigerer i Photoshop, så de bliver realistiske. Jeg ved alt om Sims 3, så man kan bare spørge hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp. De kan ses nederst :)

Ellers så er jeg meget stor fan af serien Gravity Falls, som jeg følger sindssygt meget med i. Lige nu venter jeg på at Lord Hirsch får lavet flere episoder, for jeg er ved at dø af spænding. Dertil tegner jeg fanart, jeg læser andres fanfictions og jeg regner med måske at skrive en fanfiction selv.
23/8-15 - Jeg har fået part i en oldenborgerhoppe! Isabella er hendes navn, hun er næsten lige blevet 6 år og hun er hele 1,76 i stang! Jeg skal ride hende 3 gange om ugen og jeg skal intet betale :D

Avl
Jeg hyggeavler curlies, det er så det xD

Andet avl, hvis du virkelig gerne vil læse, at jeg ikke avler noget
Jeg avler ikke rigtigt noget mere, lige nu hyggeavler jeg lidt Curly, som jeg har været på 1. med i mere end 2 år, men droppede det, da der var flere forskellige magtkampe...
Men så har jeg også noget hyggeavl med enhjørninge, og ellers træner jeg forældede eliter, fordi jeg ikke vil bruge omkring 20 pas på en elite.


Hvis I vil spørge mig om noget eller bare hyggesnakke, det vil jeg meget gerne, så skriv, jeg bider ikke :D


^^Tegnet efter et billede

^^Ikke tegnet efter billede

^^En simsredigering fra dengang jeg brugte mus