Velkommen til min profil!

Om mig, hvis du føler for at lære mere om mig
Mit navn er Nadia, og jeg har spillet dette spil længe, faktisk næsten lige fra starten af Howrse DK. Jeg har til tider arbejdet hårdt med genetik herinde. Jeg har i flere år avlet Curly, lige siden de kom egentlig, og der har jeg også langt mig i spidsen flere gange, men har valgt at avle Hannoveraner nu :)

Jeg er 16 år. Jeg har 2 hunde, blandet havanais Cuba og labrador Tenna (Tenna er lige blevet aflivet (5. februar 2016) føler ikke jeg kan komme mig over det) og så har jeg part på en ung oldenborgerhoppe på 175 stg. Jeg elsker høje heste, og vil meget gerne have mig en 175+ dressurhest, når jeg lige får pengene til det haha. Så vil jeg have mig en labrador igen, jeg kan ikke leve uden. Jeg er meget kreativ, og jeg tegner en hel del.


Nyheder
23/8-15 - Jeg har fået part i en oldenborgerhoppe! Isabella er hendes navn, hun er næsten lige blevet 6 år og hun er hele 1,76 i stang! Jeg skal ride hende 3 gange om ugen og jeg skal intet betale :D
5/2-16 - Tenna, min hund og bedste ven, blev aflivet... Det gør mig lidt mere offline pga. depression.
26/6-16 - Jeg fik min illustration Fabian ind på howrse!! Jeg er så glad og taknemmelig<3Avl
Avler hannoveraner med Tumbleweed. hvor vi har lagt os på 1. pladsen :)Atleternes nyheder
Her kan du læse om, hvordan det går for mine små atletiske heste
D. 15 Oktober blev vores nyeste stald indviet. Her skal alle vores dygtigste konkurrenceheste stå. Her står vores bedste springhest Revolution også, som allerede er oppe på 500+ vundne terrænstævner. 
Vi har også i denne uge haft et par af vores heste med til GPX, hvor vi satte ham på en lille test, og han sluttede af på 23# med 0 fejl. Hvis I vil spørge mig om noget eller bare hyggesnakke, det vil jeg meget gerne, så skriv, jeg bider ikke :D

11bSnAd.png