Velkommen til min profil!

Om mig, hvis du føler for at lære mere om mig
Mit navn er Nadia, og jeg har spillet dette spil længe. Jeg har til tider arbejdet hårdt med genetik herinde, men jeg gider det ikke mere, da det tager voldsomt meget tid, men det hele ender med en magtkamp om førstepladsen, fordi man ikke kan arbejde sammen.

Nå, men jeg er 16 år. Jeg har 2 hunde, den ene er lige blevet aflivet (5. februar 2016), men hun var min bedste ven, og jeg holder ved det... Jeg har også part på en ung oldenborgerhoppe på 175 stg.
Jeg er meget kreativ, og jeg tegner en hel del. Mest af alt tegner jeg meget i detaljer, og de kan ses nederst :)
Jeg spiller meget The Sims 3, hvor det omhandler heste, avl, konkurrence og at tage flotte billeder, som jeg så redigerer i Photoshop, så de bliver realistiske. Jeg ved det meste om Sims 3, så man kan bare spørge hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp. Nogle af billederne kan ses nederst :)


23/8-15 - Jeg har fået part i en oldenborgerhoppe! Isabella er hendes navn, hun er næsten lige blevet 6 år og hun er hele 1,76 i stang! Jeg skal ride hende 3 gange om ugen og jeg skal intet betale :D Hun går super smukt, så det er ikke fordi der er noget galt med hende, at jeg ikke betaler, ejeren synes bare det er fedt, at vi begge får noget ud af det :)
5/2-16 - Tenna, min hund og bedste ven, blev aflivet... Det gør mig lidt mere offline pga. depression.


Avl
Jeg har mig en lille varmblodsstald, hvor jeg avler varmblod DV, HANN, HOL, IRS, KWPN og OLD, hvor DV og OLD er nogle af de racer de er blandet med irl :3

Andet avl, hvis du virkelig gerne vil læse, at jeg ikke avler noget
Lige nu hyggeavler jeg lidt Curly, som jeg har været på 1. med i mere end 2 år, men droppede det, da der var flere forskellige magtkampe...Hvis I vil spørge mig om noget eller bare hyggesnakke, det vil jeg meget gerne, så skriv, jeg bider ikke :D

^^Ikke tegnet efter billede

^^En simsredigering fra dengang jeg brugte mus

^^Et digitalt tegnet billede, tegnet af mig i Photoshop