Jeg er ikke så aktiv som jeg plejer at være... Og det er der en grund til... Da vi rent ud sagt er blevet snydt...

Vi er de første der avlede fuldblodscurlyføl med 700 i gp :D

Ny Update: 13.5 12 - Jeg er den på Howrse DK med flest curlyer. Jeg var så lykkelig da jeg så antallet af curlyer :-)

30/8 13 - Jeg er nu begyndt en ny avl med Arabere. Købte avlen for 6 pas (en hingst og en hoppe). Jeg fører lige nu på 1. Pladsen og der vil komme mindst ét føl om dagen så gp'en vil ændre sig hurtigt. Avlen ligger lige nu på 670 i gp.
5/9 13 - den vallak jeg red på er nu blevet aflivet... Er meget trist.... Han fik nemlig gigt og det var bedst han blev aflivet inden vinter.
Har fået avlspartner til araber avl. Avler med pop dicte
Så er Snowrider med i vores araber avl. Det skal nok blive en god elite avl.
26/10 13 - Jeg rider lige nu, midlertidigt, på en pony på rideskolen. Hun hedder Daisy og er en meget energisk hoppe ;) Men jeg tror jeg måske får min egen hest som måske bliver opstaldet på rideskolen. Mig og min mor har nemlig snakket om en fjordheste hingst på 1.5 år :D 
Men vi er også stoppet med araberavlen da vi ikke havde tid til at avle 10 føl på en dag... Så der er mere gas i Curlyerne end før ;)
Tak til heste11 som gav mig denne på min 800 dages anciennitet :D
(Jeg får snart billedet til at blive vist igen)

Hej alle sammen!

Mit navn er Nadia og jeg er 14 år gammel. Jeg er det samme som mange af jer andre blevet bidt af spillet ;) Jeg elsker heste og jeg rider selv. Jeg har redet siden jeg var 3-5 år gammel og det har bare fortsat sådan. Jeg rider dressur på lidt forskellige heste ved navn Vincent og Tasja. Jeg har aldrig taget springtimer men jeg har sprunget i dressur på Tasja. Det var self. en speciel dag da vi måtte springe i dressur timer. Ellers har jeg bukkespringet rundt på min tantes pony og på min venindes traver. Og så lige en ting mere om min rideskole; hende der ejer stedet og har været min ridelærer er DM i Reining på sine tre heste.

Jeg tegner i fritiden og jeg regner med at lægge farver ind på det gyldne æble. Jeg spiller også sims 2-3 i fritiden hvor jeg avler alle specielle racer. Fx. Curly, araber, Morgan, Mustang og Frieser. De heste jeg avler på derinde bliver trænet fuldt op med min bedste rytter og så avler jeg på dem. Når hoppen så har fået føl sælger jeg føllets forældre. Man kan altid spørge mig om sims 3 vis du vil hygge lidt med det. 

RES - Ruby Equestrian Sims

Jeg har også mit eget stutteri i sims. Her avler jeg en hel del racer. I stalden står der 6 curlyer, 1 American Quarter Horse, 1 DV, 2 Lipizzanere og 1 KWPN. Vi har nemlig lige købt et DV føl og så er der 1 hoppe som er drægtig.

Se mere på min hjemmeside; www.rubyequestriansims.weebly.com

Jeg er begyndt at prøve nogle eksperimenter af. DVS. at jeg blander racer og ser om der kunne blive gode eliter ud af det! Den race jeg har ''opdaget'' er:

Den krøllede islænder som vil blive meget dygtig til Western Pleasure


Her på Howrse avler jeg lige pt. curlyer på 1. rang. Engang var jeg på 1. og er påvej derop igen med mine sammenavlere :D

Skema over mine krøller

Avl: Curlyavl

Stamforældre: Skales ★TʰᵉGᵒˡᵈᵉᶰCᵘʳˡˢ★

Genetik: Lige fra 350-800+gp.

Færdighed: 1000-1200 eliteheste - 700-900 avlsheste fuldtræn

Jeg sælger gerne heste bare spørg om hvilken hest og hvad du byder på den. Ellers kan vi finde en pris sammen.


Vis man mangler farver til trofæer så sælger jeg gerne nogle heste. Der er self. bestemt pris for nogle farver.

I kan altid skrive til mig om hjælp eller andet du gerne vil spørge om. 

Den danske varmblodsheste jeg red på er blevet aflivet pga. Gigt... Er meget trist og rideskolen har stadig ikke rigtig fundet en bestemt hest endnu...

 

Andet kommer snart....